...1960 LI YILLARDA BAŞLADIĞIMIZ HAVUÇ ÜRETİMİNDE ZİRVEYE GELMİŞ BİR MARKA OLAN DOKTOR HAVUÇLARIMIZIN, TOHUM EKİLMESİNDEN TARLADAN SÖKÜLME AŞAMASINA KADAR GEÇEN SÜREDE SULU VE TATLI OLMASI İÇİN GEREKLİ OLAN TÜM İŞLEMLER TARAFIMIZDAN BİZZAT TAKİP EDİLMEKTEDİR. TESİSİMİZDE BULUNAN SOĞUK HAVA DEPOLARIMIZDA HİJYEN VE HAVUÇLARIN TAZELİĞİNİ KORUMAK AMACI İLE SON TEKNOLOJİ SİSTEMLER KULLANILMAKTADIR...
...Helva üretimiyle başladık iş hayatımıza. Tarih 1969. O tarihten bugüne Emek'ten Sağlık prensibinden hiç taviz vermeden geldik bugünlere. Kendi konularında deneyimli personelimizi gıda üretimi ve hijyeni konularında sürekli eğittik. Konya'dan başlayan üretim hiyakemiz; helva, tahin, reçel ve kakaolu fındıklı krema çeşitleri ile şenlenerek devam ediyor. Kalite kontrol ve hijyen yönetimine özellikle...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play