MOLINO MAGRI - UNUTULMAZ BİR PAZAR İÇİN UN, YARI MAMULLER VE İYİLEŞTİRİCİLER
Molino Magri, 1929 yılında kurulmuş olup, Marmirolo, Mantova'da yer almaktadır ve beş nesildir un değirmenliği sanatını babadan oğula aktarmaktadır. Molino Magri, seçilmiş yumuşak buğdayın işlenmesiyle, ekmekçilik, pizzacılık, pastacılık, sanayi ve restoranlar için profesyonel kullanım amacıyla geniş bir un yelpazesi üre...
... atar ve kan akışını destekler. İltihaplı durumlarda ve alerjilerde yardımcı olur. Isıtıcı etkisi vardır ve sinir sisteminin işleyişini iyileştirir. <strong>Kullanım</strong> Günümüzde orkide unu yeniden mutfaklarımıza dönüyor. Şu anda ekmek, kek, kurabiye, ev yapımı makarna, börek hamuru veya krep hamuru yapımında kullanılmaktadır.
MD Global Trading GmbH, uluslararası toptan satış, ihracat, teslimat ve premium gıda, içecek ve yaşam tarzı ürünlerinin dağıtımında önde gelen bir şirkettir. Müşteri memnuniyetini garanti altına almak ve uzun süreli ilişkiler kurmak için rekabetçi fiyatlarla geniş bir yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunarak olağanüstü değer sağlamayı hedefliyoruz. MD Global Trading GmbH ekibimiz, işbirliği, büyüme ...
...BU MAKİNE İLE ŞUNLARI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ:
Tereyağlı kurabiyeler, badem hamurları, kıvrımlı kurabiyeler, ev yapımı kurabiyeler, un helvası, perrunillas, mantecados vb.
•Hamuru zorlamadan veya doğal özelliklerinde herhangi bir değişiklik olmadan, hızlı ve uniform üretim.
•Ürün ve modele göre orta ve büyük ölçekli üretimler için.
•Kalıpların kolay ve hızlı bir şekilde değiştirilmesi.
•HMI paneli ile akıllı üretim yönetimi, tarif programlaması.
İPLİ KESİM VE ÇEŞİTLİ ŞEKİL VE BOYUTLARDA KALIPLAR: Yoğun veya sert hamurlar için.
... kullanılabilir. Bazı pratik ipuçları: * Ravioli için milföy hamuru hazırlama: %70 tip 00 un,
Referans: MPS18/1-230/1
Marka: Diamond Europe
Boyutlar (LxPxH) MM: 400 x 580 x 1120
Hacim (M³): 0.55
Güç (kW): 1.2
HP: 1
Voltaj: 230/1N 50HZ
Brüt ağırlık (kg): 95...
...Endüstriyel koşullarda: 1 kg kuru mayayı 5 litre ılık suya (35-38°C) eritin, 50g şeker ekleyin, nazikçe karıştırın ve 5-10 dakika bekletin (aktive etmek için). Hamuru tarife göre yoğurun.
Evde: 1 kg un için 10g kuru maya kullanın. Mayayı 1/2 su bardağı ılık suya veya süte (35-38°C) dökün, 1 tatlı kaşığı şeker ekleyin, nazikçe karıştırın ve 15-20 dakika bekletin (aktive etmek için). Hamuru tarife göre yoğurun.
Kabartma süresi - 45 dakika.
Açılmış kabı kuru, serin bir yerde (0-4°C) en fazla 10 gün saklayın.
... ağartılabilir.
Tamamen ağartılmış kraft hamuru, güç, beyazlık ve sararmaya karşı direnç gibi özelliklerin önemli olduğu yüksek kaliteli kağıt yapmak için kullanılır.
Uygulamalar:
- Kraft kağıt torbalar
- Plastik tehlikesiz kağıt çuvallarında çimento, gıda, kimyasallar, tüketim malları, un torbaları
- Büyük yağ dolu transformatörlerde elektrik yalıtımı
- Kağıt market torbaları, çok duvarlı...
...TEKNİK TANIM
Duvarlar ve iç tavanlar için kullanıma hazır kağıt hamuru tipi dekoratif sıva. Destek yüzeyindeki kusurları gizlerken dekoratif bir bitiş sağlar. KEDOLIS DECOR ayrıca ısı ve ses yalıtımı sağlar. KEDOLIS DECOR alev almaz.
KOMPOZİSYON VE GÖRÜNÜM
Emülsiyon halinde akrilik reçine, mineral dolgu, selüloz lifleri, koruyucu madde ve çeşitli katkı maddeleri. Hamur beyaz renkte ve mekanik...
...Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP'un yönetimi ve üretimi için Konsorsiyum'un düzenlemeleriyle belirlenmiştir.
Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması fındık tanesi büyüklüğünde olmalıdır.
Kalıp, 1,00 kg ile 3,50 kg arasında ağırlıkta olabilir.
Şirketimiz, en az 20 gün olgunlaşmış yaklaşık 2,00 kg'lık bir parça sunmaktadır.
Peynirin hamuru beyaz ve sıkı olup, tadı taze ve eşsizdir.
... kanalına yapışması, un eleme cihazı ile engellenir. Opsiyonel havalandırma sistemi sayesinde, oluklara hava üflenir ve hamurun tambura yapışması önlenir. Tüm alüminyum parçalar isteğe bağlı olarak Teflon ile kaplanabilir. 200-1500 gr hamuru şekillendiren, standart 50-1500 gr arasında değişen ayarlanabilir kollarla 7 tip makine üretilmektedir.
...Kavrulmamış nohutlardan elde edilen aromatik organik nohut unu. Pişirme ve fırınlama sırasında organik nohut unu, çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde zenginleştirir. Doğu mutfağında sağlam bir yeri vardır ve çorbaları veya sosları mükemmel bir şekilde bağlar. Krep, pizza hamuru, köfte hazırlamak ve ekmek ile kek hamurlarında katkı maddesi olarak nohut unu değerli bir bileşendir. Fırınlama...
...Özel markalar için üretilen yenilebilir kurabiye hamurumuz, yüksek kaliteli gıda bileşenlerinden yapılmıştır ve yumurta, kabartma tozu veya çiğ un içermez. Tüketim için güvenli ve pişirme için ideal olan yenilebilir kurabiye hamurumuz, "senin için daha iyi" olan işlevsel bir atıştırmalık olarak öne çıkmaktadır.
...Kapasite: 100-500 kg/saat
Hamur katmanları sayısı: 288'e kadar
Hammadde: un
Enerji kaynağı: elektrik
Kontrol sistemi, kontrol cihazı ve DOKUNMATIK ekran ile gerçekleştirilir.
Üretim hattının ana özellikleri:
- hammadde için otomatik dozajlama sistemi öngörülmüştür
- şekillendirme makinesinin değiştirilebilir üniteleri ile geniş ürün yelpazesi sağlanmaktadır:
sıvı doldurma besleme
şeker...
...Yüksek nemli ekmek (70-90% su) üretmek için tasarlanmış makine.
Özel süreci sayesinde: sert un, önemli dinlenme süresi, kesim sırasında daha az hasar vb., yüksek kaliteli ekmek ve çeşitli şekiller üretmeye olanak tanır.
TXA-ROLL-TOP-800, hamuru laminatlayan ve uzatan "çoklu silindir" sistemine sahiptir. Hamur, bant üzerine yüklendikten sonra %40-50 ekstra uzunluk kazandırır.
Kesimden sonra...
...Ağırlığı 70g olan, derin dondurucuda hamur içinde.
İçindekiler: Milföy hamuru (Beyaz un (Buğday), su, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (Palmiye, Kanola), Buğday nişastası, İnvaziv şeker şurubu, İyotlu yemek tuzu, Emülgatörler (E471, E475), Koruyucular (E200, E202), Asidik maddeler (E270, E330)). Domuz eti %20 (Domuz butu, su, nitrit tuz, koruyucu madde E250 içeren yemek tuzu...
...Tür: Çok Amaçlı Un
Fineness (%): 100
İşleme Türü: Değirmen
Yapıldığı Malzeme: Buğday
Katkı Maddeleri: Hayır
Koruyucu, kimyasal veya ağartıcı yok
Bu buğday unu ince bir şekilde öğütülmüştür
Ekmek, kek, pizza hamuru ve daha fazlası için harika
Eşsiz tat ve doku...
...Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
...Buğday unu tip 65.
Günlük mutfak kullanımı için, ekmek veya tart hamuru gibi.
Kontrollü Sürdürülebilir Tarım (CRC) ile üretilmiştir. Bu resmi etiket birçok garanti sunar:
- Tarım alanları, tüm kirlilik kaynaklarından en az 250 m. uzakta bulunmaktadır.
- Hiçbir kimyasal işlem yapılmaz, buğday doğal olarak, katkı maddesi olmadan korunur.
- Tahıllar ve un, Fransa'nın Tarn bölgesinde üretilir...
...Küçük ve lezzetli el yapımı un hamurundan yapılmış kabuklar, kayısı reçeli ile doldurulmuştur. Forneria Veneziana'nın tartları, GLUTENSİZ DOĞAL UNLAR ile hazırlanmıştır ve glütenli un kullanılmamıştır. Bu versiyonda ayrıca süt ve süt ürünleri içermez. UNHAMURU, pirinç unu ve karabuğday unu, mısır nişastası ve pirinç nişastası ile yumurtadan yapılmıştır.
Büyükler ve küçükler için tatlı bir fikir...
...mutfak aletlerinizi mümkün olduğunca uzun süre güzel tutmanızı sağlar.
Üretim kapasitesi:
Pizza hamuru max. 10.00 kg hamur (5.00 kg un)
Ekmek hamuru max. 8.00 kg hamur (4.00 kg tam buğday unu)
Özellikler:
3 hız: 105 - 180 - 408 RPM
Kase kaldırma kolu ve güvenlik anahtarı
Kase üstünde paslanmaz çelik koruma kafesi
Koruma kafesinde güvenlik anahtarı
Net ağırlık: 76 kg
Boyutlar: Y790 x G440 x D520 mm
230V/50Hz/1Faz 750 Watt...
...Lumea Colours'un gıda boyası tozu, aşağıdakileri renklendirmek için idealdir:
marzipan
fondan,
şeker hamuru,
çırpılmış krema
tereyağı kreması
ve birçok diğer yenilebilir ürün.
Pastacılık ve şeker sanatı için profesyonel kullanımda 25'ten fazla ton. Yağda çözünebilen boyalar olduğundan, yağlarda çok iyi çözünür. Bir fırça yardımıyla, fondan, şeker ve çiçek süslemeleri, kraliyet şeker hamuru gibi...
...Crefola hamurlarımızdan, mısır unu hamuru ile hazırlanmış Crepole'leri yapıyoruz. Bu, büyüklerimizin eski bir tarifidir; mısır unu hazırlandıktan sonra önce soğumaya bırakılır, ardından doğranır ve un, yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle yoğrulmaya devam edilir. Aile geleneğine göre elle açılır.
...Un, köfte, lor hamuru veya kum hamuru için idealdir.
Düz un gibi, iri yapıya sahip olan ve yapısı biraz daha kaba olan un da, tüketicilere yemek pişirme ve fırınlama için günlük kullanımda en iyi kalitede hizmet sunar.
Buğday unu, nötr ama son derece çok yönlü bir temel malzeme olarak, her gün yediğimiz en önemli gıda maddelerinden biridir.
Tüm un çeşitleri düşük yağlıdır ve en az %70 oranında doyurucu karbonhidrat içerir. Ayrıca, tüm un çeşitleri, öğütme derecesine bağlı olarak daha az veya daha fazla miktarda lif içerir.
...Samosa Hamuru
300 g un
100 g eritilmiş tereyağı
150 ml su
25 g mısır nişastası
Patatesli Harç
2 patates
150 g bezelye veya isteğe bağlı
1 soğan
2 yemek kaşığı bitkisel yağ
2 diş doğranmış sarımsak
½ çay kaşığı garam masala
½ çay kaşığı toz kişniş
1 çay kaşığı doğranmış zencefil
½ çay kaşığı zerdeçal
tuz, karabiber
½ limon suyu
1 çay kaşığı kırmızı biber tozu
2 yemek kaşığı doğranmış kişniş
½ doğranmış kırmızı biber...
...Isı değeri yaklaşık 49kW/saat kg başına, Hacimsel yoğunluk en az 600 kg/m3, Çap 8 mm, Uzunluk 5-40 mm. Alınan toplam nem maksimum %10, Kül %0,5, Eritme külü en az 1200 °C, Nem içeriği %10, Mekanik Dayanıklılık %98.
Hammadde (ahşap talaşı vb.) kırıcıya girer ve un haline getirilir. Alınan kütle kurutucuya, ardından pelet presine girer; burada ahşap unu pelet haline sıkıştırılır.
...Miba Bearing Group'un endüstriyel kaydırma yatakları bölümü, döner millere sahip makineler için hidrodinamik ve hidrostatik kaydırma yatakları ile labirent contaları üretmektedir. Bu makineler arasında türbinler, kompresörler, genişleticiler, pompalar, ayrıca jeneratörler, dişliler veya kağıt hamuru rafinerileri bulunmaktadır. Bu uygulamalar enerji üretimi için, ayrıca petrol ve gaz endüstrisi...