UN IN3
W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır.
Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal süreçler arayışında bir yol izlemektedir: daha kalın öğütmelerle, buğdayın en değerli kısımlarına saygı gösterilmekte ve böylece organoleptik özelliklerini korumaktadır; ayrıca kepek kısımlarının lifleri de korunmaktadır.
Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam tahıl ununa göre daha yüksek işlenebilirlik kapasitesi ile birleştirir; bu da sonuç olarak rustik, aromatik ve eriyen bir nihai ürün ortaya çıkarır; yoğun bir tat ve daha koyu bir renk ile.