buğday ile buğday için ürünler (97)

500g irmik makarna tortiglioni

500g irmik makarna tortiglioni

500g irmik durum buğdayı tortiglioni
PROFESYONEL UN

PROFESYONEL UN

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen Tip 55 un, daha seçici pizzaiololar için. 24 saati aşan uzun fermantasyon ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir ve soğuk odada 6 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
MALTO PLUS - Arpa Malt Unu

MALTO PLUS - Arpa Malt Unu

Tipik malt tadı ve aromasını ve ince, parlak, altın kabuğu garanti eder. Format: 25 kg Dozaj: 0,5 - 2,5 %
Rigatoni Ruvidi

Rigatoni Ruvidi

Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
Tam Buğdaylı Croissant düz

Tam Buğdaylı Croissant düz

Tam buğdaylı kruvasan düz Kod: CCAB02
Buğday

Buğday

Renkli buğday için www.lagurus.it adresinden bilgi alın
Ürün Broşürü

Ürün Broşürü

Ürün Kataloğu
Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie, irmik unundan ve sudan yapılan kısa bir makarna türüdür. Uzun ve sivri şekilleri sayesinde, basit ve lezzetli yemeklerin sunumu için mükemmeldir.
PASTA - KATI BUĞDAY MAKARNASI

PASTA - KATI BUĞDAY MAKARNASI

DURUM BUĞDAYI SEMOLİNA MAKARNA İçindekiler: AB menşeli durum buğdayı semolinası, su. TOSKANA'da üretilmiştir
100% İtalyan Tam Buğday El Yapımı Makarna - Tam Buğday Penne Rigate

100% İtalyan Tam Buğday El Yapımı Makarna - Tam Buğday Penne Rigate

100% İtalyan tam buğday bronzdan çekilmiş el yapımı makarna
1881 Stefano Berruto - Bronz Kalıp İtalyan Durum Buğday Semolinası

1881 Stefano Berruto - Bronz Kalıp İtalyan Durum Buğday Semolinası

1881 markalı bronz makarna, en yüksek kalite standartlarını karşılamakta ve bu da hem lezzet hem de otantiklik üzerinde olumlu bir etki yaratmaktadır. Bu makarna, yalnızca İtalyan buğdayı kullanılarak üretilmektedir ve sıkı kontrollerden geçmekte, düşük sıcaklıklarda kurutulmaktadır. Bu işleme yöntemi, modern ve büyüyen bir şirketin ihtiyaçlarını daha geleneksel yöntemlerle mükemmel bir şekilde birleştirmektedir.
Paccheri

Paccheri

Bronz çekilmiş ve yavaşça kurutulmuş Paccheri, %100 İtalyan buğdayı ve eklenmiş koruyucu madde yok
PASTA - 100% İtalyan makarnası sert buğday irmiğinden yapılmıştır

PASTA - 100% İtalyan makarnası sert buğday irmiğinden yapılmıştır

Geleneksel İtalyan makarnası, Makarna ürününün kısa versiyonu, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni
Taze makarna

Taze makarna

Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
Tam buğday milföy - Özel ve hafif bir tat arayanlar için

Tam buğday milföy - Özel ve hafif bir tat arayanlar için

Bunlar da klasik Piadine'ye benzer, ancak yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle zenginleştirilmiştir. Büyüklerimizin öğretilerini takip ederek, kullanılan tam buğday unu miktarı, çok nazik ama aynı zamanda lezzet dolu bir ürün elde edilmesini sağlar. Aile geleneğine göre elle açılmıştır.
Tam Buğdaylı Croissant

Tam Buğdaylı Croissant

Kısmen pişirilmiş dondurulmuş ürün. Tam buğday unuyla yapılmıştır. Laktoz içermez.
Taşıma vida - Tamamlanmış vidalar

Taşıma vida - Tamamlanmış vidalar

Gıda, ilaç ve kimya sektörlerinde malzeme taşımacılığı sorununu etkili bir şekilde çözmek için, hammaddeleri işlemek, şarap endüstrisinde, yağ fabrikalarında ve yenilenebilir enerjilerde en yüksek uygulama alanını bulmaktadır. Silindirik veya konik spiral tam ağaç, farklı kalınlık ve boyutlarda, düz ve şerit şeklinde çeşitli malzemelerde mevcuttur.
Yaban domuzu sosu - kısa veya uzun yumurta veya buğday makarnası için sos

Yaban domuzu sosu - kısa veya uzun yumurta veya buğday makarnası için sos

Yaban domuzu sosu, lezzet artırıcılar, koruyucular veya renklendiriciler içermez.
TRITICUM

TRITICUM

TRITICUM
500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik
500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri
500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik unlu tagliatelle
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahılın işlenmesiyle elde edilen yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımıdır. Bu un, büyük ölçekte kepeği ve ince unun yanı sıra %100 canlı buğday kepeğini ve liflerini korur. IN3, 0,95%’ten yüksek ancak tam buğday unlarına göre 1,30%'den düşük kül içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, mükemmel besin özelliklerini, tam unun üstünde bir işlenebilirlik ile birleştirir.
500g irmik unlu pappardelle

500g irmik unlu pappardelle

%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tam olarak korumak için.
DOPPIAESSE UN

DOPPIAESSE UN

W: 290 ÷ 310. Son derece petekli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, profesyonel bir yumuşak buğday unu karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç, çok hafif ve yüksek sindirilebilirliğe sahip bir pizzadır. Teknik olarak DOPPIAESSE, olağanüstü sonuçlar elde etmeyi ve %10 daha hafif toplar ile çalışmayı sağlar. 25KG-10KG
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal süreçler arayışında bir yol izlemektedir: daha kalın öğütmelerle, buğdayın en değerli kısımlarına saygı gösterilmekte ve böylece organoleptik özelliklerini korumaktadır; ayrıca kepek kısımlarının lifleri de korunmaktadır. Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam tahıl ununa göre daha yüksek işlenebilirlik kapasitesi ile birleştirir; bu da sonuç olarak rustik, aromatik ve eriyen bir nihai ürün ortaya çıkarır; yoğun bir tat ve daha koyu bir renk ile.
İKİ KAT UN

İKİ KAT UN

W: 290 ÷ 310. Çok delikli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, yumuşak buğday ununun profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç olarak hafif ve çok sindirilebilir bir pizza elde edilir. Teknik olarak, DOPPIAESSE, ortalamaya göre %10 daha hafif bir hamur ile olağanüstü sonuçlar elde etmeyi sağlar. 25KG -10KG
KIRMIZI UN

KIRMIZI UN

W: 330 ÷ 360. Seçilen tahıllardan elde edilen Tip 55 un karışımı. Uzun fermente yöntemi ile yapılan hamurlar için idealdir, buzdolabında 2 güne kadar saklanabilir ve geleneksel "Pizza Napolitana" elde etmek için uygundur. 25KG - 10KG
500ml soslu cherry domates

500ml soslu cherry domates

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
720ml geleneksel domates püresi

720ml geleneksel domates püresi

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.