Iberik domuz filetosu
10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun omurgasının arka kısmında bulunan yağsız et parçası (Sırt). Ağırlığı 250-350 gr arasında değişen bir parça. Ibe...
Next
Dondurulmuş domuz filetosu
Donmuş Domuz Filetosu. Ana amacımız müşterilerimizi memnun etmek ve uzun vadeli bir iş ilişkisi sürdürmektir. Ayrıca, Donmuş Domuzlarımız İslami (HALA...
Domuz Filetosu VPF veya AB - taze veya dondurulmuş domuz filetosu
Deri işlemek veya tütsülemek için...
İberik Bonfile - İberik Domuz Bonfilesi
İber domuzlarından elde edilen bonfile. Taze veya dondurulmuş, bütün veya dilimlenmiş olarak servis ediyoruz. İberik etlerin toptancısıyız.
Next
Donmuş domuz yanak/Dondurulmuş domuz filetosu/Dondurulmuş domuz kaburga
Donmuş Domuz Yanak/Donmuş Domuz Fileto/Donmuş Domuz Kaburga/Donmuş Domuz Yarım Kafası - BOYUN/SIRT KEMİĞİ Domuz Omuzu yani Domuz Butu Picnic Jambonu Ö...
Bonfile - Domuz
Domuz filetosu, domuz etinin diyetik kısmıdır. Transvers lomber kasından oluşur. Bir karkastan 1,5 kg'a kadar fileto elde edilir. Sadece 142 kcal içer...
Next
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Next
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Taze domuz eti
Taze Domuz Eti Taze Domuz Eti İddialar Organik Antibiyotik Olmadan Yetiştirilmiştir GDO'suz...
Donmuş Basit Kaburgalı Domuz Kafesi
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Kaliteli Bütün Dondurulmuş Domuz Eti ve Dondurulmuş Domuz Eti ve Parçaları - Domuz Kaburgaları, Domuz Kulakları, Domuz Kuyruğu, Domuz Bacakları
Dünyanın en büyük dondurulmuş domuz eti kesimhanesiyiz (FR 35 -257-002 CE). Domuz eti, karkaslar ve domuz kesimleri toptan ve perakende ticareti ile u...
BOTILLO DEL BIERZO - Kaburga, Bonfile, Jambon, Lacon, Chorizos
El yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı sucuklar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de...
Next
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Domuz Filetosu - Organik Şarküteri
Ferme de la Rousse'un kurutulmuş organik domuz filetosu, ülke jambonu veya sucuk gibi ince dilimler halinde tüketilir. Aperatiflerinizi mükemmel bir ş...
Domuz Filetosu - Brasserie
İki kişi için bu lezzetli Fas kekik ve iki çeşit hardalla hazırlanmış domuz filetosunun tadını çıkarın; en iyi brasserielerden ilham alınarak hazırlan...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Dana eti
Dana - kasap eti...
Tavuk Filetosu
derili veya derisiz tavuk filetosu, taze veya dondurulmuş.
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü...
Pişirilmiş Kurdele
18,00 €
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
ördek bacağı
taze veya dondurulmuş, çeşitli çeşitlerde, vakumlu veya toptan...
Next
Donmuş Domuz Boyun Kemikleri/Donmuş Domuz Filetosu/Donmuş Domuz Kesimi
Donmuş Domuz Sırt Yağı Donmuş Domuz Kesim Yağı Donmuş Domuz Fileto Donmuş Domuz - BOYUN/SIRT KEMİĞİ Domuz Omuzu yani Domuz Butu Picnic Jambonu Ön Ayak...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Donmuş domuz boynu
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Next
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Next
Faux filet sığır eti
Sığır "Faux filet"i, et severler için popüler bir seçimdir ve yumuşak bir doku ile zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu "...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play