Next
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Next
Doğal tuzlu pastırma
50% Duroc ırkı domuzlardan elde edilen, 2 ay süreyle tuzlanmış ve kurutulmuş pancetta.
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Kuru sosis
7,00 €
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Kuru Sosisler
El Yapımı Ürünler, Pirene Dağları'ndan, Geleneksel Yöntemlerle. Kimyasal koruyucu içermeyen (E ...), alerjen içermeyen (laktozsuz, glütensiz). Doğal b...
Next
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Next
Yarı kurutulmuş domatesler
Yarı kurutulmuş kırmızı domatesler, nem içeriği ve diğer özellikler müşteri tercihlerine göre ayarlanarak özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir.
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Next
Beyaz Sosisler
59,00 €
MEDITASYON VE SPİRALİTE: Duyuları güçlendirir ve negatif enerjileri uzaklaştırır. Yoga seansı sırasında rahatlamaya yardımcı olur. ANTI STRES: Anksiy...
Kurutulmuş Havuçlar (Sarı)
KURU HAVUÇLAR (SARI) Renk: turuncu veya turuncu-sarı Boyut: en az 5 mm'lik parçalar Nem: %5,0'den fazla olmamalıdır Bileşim: Havuç...
Kuru erik
Özbek erikleri, bölgenin elverişli iklimi ve verimli toprağı sayesinde kalitesi ve tadıyla tanınır. Özbek erikleri ayrıca uzun süreli saklama için kur...
Güneşte Kurutulmuş Domates
Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağır...
Gurme Fuet
Farklı tatlarda fuet üretimi: karabiber, paprika, otlar, doğal...
kuru kayısı dried apricots
best quality...
Kurutulmuş Biber
Ürün Tipi: Tek Baharatlar & Otlar Stil: Kurutulmuş Kuruma Süreci: AD İşleme Türü: Çiğ Şekil: Uzunlamasına Renk: kırmızı Ağırlık (kg): 0.1 Son Kullanma...
Next
Kuru Meyveler
Tam ve kavrulmuş, hamur, un veya parçalar halinde, Rogelfrut fındıkları tüm hayallerinizi gerçekleştirmeniz için hazır. Satış Birimi Tam kavrulmuş fın...
Kurutulmuş mantarlar
Kurutulmuş mantar çeşitleri: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir m...
Pişirilmiş Kurdele
18,00 €
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
AYÇİÇEĞİ UNU
AYÇİÇEĞİ YEMEĞİ...
Next
Siyah sosis
Siyah sosis, ya da siyah sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığı ile mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz lezzetidir. En iyi yerel ...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Siyah kuru üzüm
Özbek kuru üzümleri kalitesi ve tadıyla ünlüdür. Siyah kuru üzümler, koyu rengi ve güçlü tadıyla diğer kuru üzüm türlerinden ayrılan kurutulmuş üzümle...
Next
Karışık ızgara
Karışık ızgara, ya da karışık ızgara, Portekiz barbeküsünün özünü yakalayan lezzetli bir et çeşitliliğidir. Monte Safira'nın Karışık ızgarası, en iyi ...
Kurutulmuş Brokoli
KURUTULMUŞ BROKOLİ Renk: ham maddenin rengi Boyut: en az 5 mm'lik talaşlar Nem: %14,0'dan fazla olmamalıdır Bileşim: brokoli...
Kurutulmuş Beyaz Lahana
KURUTULMUŞ BEYAZ LAHANA Renk: beyaz veya açık yeşil Boyut: parçalar ve boyutlar Nem: en fazla %14,0 Bileşim: lahana...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play