Next
Marine
İster yağlı marine sosları, ister emülsiyon marine sosları, nişasta marine sosları ya da kuru marine sosları (rublar) olsun, bağlayıcı bileşenlerle ya...
Next
Kreol sosisi
Creole sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığıyla mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz sosisidir. En iyi yerel etlerden yapılan bu ...
roasted pepper - Pepper
sirke ile közlenmiş kırmızı biber roasted red peppers with vinegar...
Kuru sosis
7,00 €
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Milano/Napoli Salamı
Milano veya Napoli Salamı %100 İtalyan Domuz Eti AGRESİF FİYAT...
Gurme Fuet
Farklı tatlarda fuet üretimi: karabiber, paprika, otlar, doğal...
Kalabriya Spianata
Spianata Calabra Hacim: 150g (±10%)...
Kuşkonmaz
Spargelin Farklı Kesimleri Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze ...
Chorizo
7,90 €
Chorizo U'muz, size her renkten bir deneyim sunacak! Hafif baharatlı bir tat ve yumuşak bir doku. Güzel turuncu rengi ve sıcak tatlarıyla, ondan vazge...
Dilimlenmiş filet
Dilimlenmiş filet...
Next
Toz Oregano
Lord Spices Group'un dökme kekik, taze ve canlı bir tatla yemeklerinizi zenginleştirmek için mükemmel, aromatik ve çok yönlü bir bitkidir. 100 yılı aş...
Pincho Moruno
İÇİNDEKİLER: Domuz eti, mantar (17%), su, tuz, mısır nişastası, baharatlar, dekstroz, koruyucu (sodyum sülfiti), antioksidanlar (E301, E331) ve renkle...
Hazırlanmış sardalya filetosu
Çıkarıcı balıkçılık yoluyla elde edilen dondurulmuş işlenmiş sardalya filetoları. Glazürlü dondurulmuş ürün (15%-20%) karton kutulara yerleştirilmiş,...
Next
Akdeniz karışımı
Patlıcan, zeytin, domates ve biberler, soslarınıza, et harçlarınıza, pişirilmiş balıklara, terinlere ve diğer mutfak hazırlıklarınıza tipiklik kazandı...
Bruschetta
Eskiden, ekmek mümkün olduğunca uzun süre saklanmalıydı ve taze domatesler veya toprağın sunduğu diğer şeylerle yumuşatılırdı. Bu başka bir zamandı. B...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Haşlanmış midye eti
Pişirilmiş midye eti...
Next
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Next
Siyah sosis
Siyah sosis, ya da siyah sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığı ile mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz lezzetidir. En iyi yerel ...
Next
Salpicão sosisi
Salpicão sosis, Monte Safira tarafından titizlikle ve özenle hazırlanmış geleneksel bir Portekiz sosisidir. En kaliteli yerel etlerden yapılan bu sosi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play