Almanya, Anklam
...Salvia officinalis, Akdeniz bölgesinin tamamında, özellikle kuzey ve orta İspanya, güney Fransa ve Balkan Yarımadası'nın batısında doğal olarak bulunur. Bu yarı çalı, Lamiaceae familyasına aittir. Adaçayın belirgin bir özelliği, gri-yeşil renkte olan yapraklarının kokusudur ve alt yüzeyinde ince, keçe benzeri tüyler bulunur. Bu bitki, ağız boşluğu/boğaz bölgesindeki mukozal zar iltihapları ve buna bağlı kuru, tahriş edici öksürük için geleneksel olarak kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi ve ekstraktımız için bir teklif almak üzere lütfen bizimle iletişime geçin.
Türkiye, Izmir
Tarege Trade House, şifalı bitkiler, baharatlar, yağlı tohumlar, kurutulmuş meyve ve sebzeler konusunda uzmanlaşmış Türkiye'den bir ihracatçı şirkettir. Başlıca Türk menşeli ürünlerimiz defne yaprağı, kekik, biberiye, kekik, çam fıstığı çekirdeği, kuru kayısı, kuru incir, aspir, meyan kökü, adaçayı, kırmızıbiber, sumak, mahlep, kiraz tohumları, kiraz çekirdeği, acı kayısı çekirdeği, üzüm çekirdeği...
Gürcistan, Dusheti District
... uzanan çeşitli agroekolojik alanları kapsamaktadır. Yükseklikler bölgeye göre değişiklik göstermekte olup, 0'dan 5.201 metreye kadar çıkmaktadır. Bu, bal üretimi için ideal koşullardır. Kakheti bölgesi Qvareli, sarkık diken (Carduus nutans), gundermann (Glechoma hederacea), yonca (Medicago caucasica), beyaz taş yoncası (Melilotus albus), bozkır adaçayı (Salvia nemorosa) ve çalı diken (Spartium junceum) gibi bal bitkileri açısından zengindir. Kalori: 320 Kcal: Protein: 0,3 g Yağ: 0 g: Karbonhidrat: 65 g Sukroz: 29 g: Fruktoz: 36 g...
... taleplerinize yanıt verme kapasitesine sahibiz. Geleneklere, insana ve doğaya saygı göstererek, bölgemizdeki en iyi bitki ve çalı çeşitlerini geliştirdik; bunlar arasında Lavanta, Lavandin, Provence Sedir, Cade, Kekik, Nane, Adaçayı, Keki, Romarin, Kompakt Oregano, Sarıçam, Dağ Kekliği, İtalyan Helichrysum ve daha fazlası bulunmaktadır... Esansiyel yağlarımızın çoğu, ECOCERT FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmış organik tarımdan elde edilmektedir.