...Carlos'un Honduras'taki plantasyonunda yetiştirdiği kahve, oldukça zengin bir aromatik ve tat profiline sahiptir. 48 saatlik doğal fermantasyon sayesinde, bu kahve ile hem sütlü çikolatanın hem de karamelin tatlı notalarını, hem de portakal ve yeşil elmanın meyvemsi notalarını tadabiliriz. Her zaman dengede kalan, patlayıcı bir karışım ve orta asiditeye sahiptir. Konum: Corquin, Copan ÇİFTLİK: Carlos Estevez Mejia Yükseklik: 1450 – 1550 masl Çeşit: Kırmızı Catuai İşleme: Anaerobik 48 saat KUPADAKİ PROFİL: Portakal, beyaz çikolata, yeşil elma ve karamel İdeal: Pour over yöntemleri için...
Bulgaristan, Dobrich
... itibaren iki gruba ayrılan Ertürk Şekerleme ve Ertürk Çikolata gelişmiş altyapısıyla, tecrübesiyle, geleneksel yöntemlerden ödün vermeden, doğal ve katkısız ürünleri gelecekte de müşterileri ile buluşturmayı hedefliyor. Doğal ve sağlıklı lezzet arayışında olanlar için birbirinden çeşitli ürünleri marka sayfamızdan inceleyebilir, damağınıza uygun ürün seçimleri yapabilirsiniz.
Belçika, Seneffe
Bu ev, ince çikolata trüfleri üretiminde uzmanlaşmıştır. TRAHISON CHOCOLAT trüfleri, el işçiliği ile son teknolojiye sahip üretimi bir araya getirir. Ürünler ve üretim süreçleri hijyen ve koruma standartlarına uygundur. Trahison Chocolat, çikolata tutkunuz için özel tatlar, şekil seçimleri gibi taleplerinizi dikkate alır...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play