Raffael, kestane bazlı şekerleme ürünlerinin en iyisini temsil eder; eski ve soylu tarifeleri takip ederek, yenilikçi metodolojiler ve gelişmiş teknikler kullanarak, en iyi zanaat geleneğinin eski tatlarını koruyarak elde edilir.
Raffael ürünlerindeki kestaneler, İtalya'nın en iyi üretim bölgelerinden gelmektedir: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania.
Ürün kalitemiz, her aşamada titiz ...
... tat kazandırır. Hindistan cevizi ince rendelenir ve kremsi bir dolgu oluşturmak için öğütülmüş bademle karıştırılır. Bu dolgu, süt, şeker ve bitkisel yağlardan yapılan pürüzsüz bir beyaz krema ile kaplanır. Krema, lezzete zengin ve kadifemsi bir doku katar.
Şekerlemenin tamamlanması için, hindistan cevizi-badem dolgusu ince bir wafer kabuğunun içine yerleştirilir. Wafer, ısırıldığında tatmin edici bir çıtırtı sağlar ve dolgunun yumuşaklığı ile tezat oluşturur. Ferrero Raffaello'nun küresel şekli, görsel çekiciliğini artırır ve keyifle tüketilmesini kolaylaştırır.
...Kısa geceler ve utangaç güneşin olduğu zamanlarda, şafağa bir destek verin ki sisin içinden daha iyi geçebilsin. Bu sabahlar için, yumuşaklığı ve gücüyle uyanmanın buğusunu nazikçe dağıtan bir siyah çay var.
İçindekiler: Siyah çay, limon kabuğu, doğal bergamot aroması, vanilya parçaları
* Organik tarımdan elde edilen malzeme / FR-BIO-01 / AB/dışı tarım
Aroması: Şekerli ve odunsu
İdeal an: Sabah
Önerilen dozaj ve demleme süresi: 1,5 tatlı kaşığı için 20cL - 3 dakika 75°C veya 40 dakika 20°C
Net Ağırlık: 60 g
Referans: Siyah Çay London 7am ORGANİK...
...Şık hediye kırmızı kutu, saten bir kurdele ve fiyonk ile süslenmiştir. İçinde, lezzetli sütlü, bitter ve beyaz Belçika çikolatalarının çeşitleri gizlidir; fındık, karamel, trüf kremasının yumuşaklığı ve badem ezmesi tatlarıyla sizi cezbetmektedir. Sevdiklerinize bu Noel hediyesini sunun ve onlarla mutlu anlar yaşayın.
Bitter çikolata, en az %50 kakao katı içerir. Sütlü çikolata, en az %33 kakao katı ve %14 süt katısı içerir. Beyaz çikolata, en az %26 kakao katı ve %22 süt katısı içerir.
...Alkol: Don Fulano'nun Añejo Tekilasının gücü ve yumuşaklığı arasında bir denge kurarak zengin aromasıyla bizi şımartıyor. İlk olarak baharatlı karabiber ve tarçın notaları öne çıkıyor ve 3 yıl boyunca Fransız meşe fıçılarında olgunlaşmanın verdiği hafif vanilyalı ahşap ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu güzel içkiden ayrıca bir miktar bal ve hafif çikolata tadı ile bir tür tatlılık da...