Slovenya, Krmelj
...Çorba erişteleri, çorbanın lezzetlerini tamamlamak için özel olarak tasarlanmış ince, uzun ve düz makarna şeritleridir. Durum buğdayı unu ve zerdeçal kullanılarak yapılmaktadır. Bu erişteler, çorbanın lezzetlerini ve aromalarını emmek için tasarlanmış olup, aynı zamanda bir tat ve konfor hissi ekler. Çorbaya eklendiğinde, yumuşar ancak hafif bir çiğneme dokusunu korur. Erişte ve çorbanın bu...
Belçika, Liege
...Bu, çorba bazası olmayan sade ramen eriştesi bloğudur. Hotpotlar, tteokbokki ve diğer Kore güveçleri için mükemmel. 110:gram...
... yumuşamaz. 4. Yağ ile karıştırın Pişirilmiş noodle'lar hemen bir çorba ile eklenemeyecek veya ikincil pişirme işlemleri için kullanılmayacaksa, noodle'ların yapışmasını önlemek için pişirdikten hemen sonra biraz yağ ekleyin. 5. Buzlu suda bekletin Pişirilmiş noodle'ları bir süre buzlu suda bekleterek dokusunu ve tadını koruyun.
...KRITHARAKI orta – aynı zamanda pirinç eriştesi olarak da adlandırılan, Yunan pirinç biçiminde makarnalardır ve et yemekleri için domates sosu, gyros, bifteki veya souvlaki, fırın yemekleri ve güveçler yerine popüler bir Yunan garnitürüdür. Ayrıca tavuk çorbası, domates çorbası veya güveçlerde çorba malzemesi olarak da popüler ve lezzetli bir garnitürdür. 500 g...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play