Fransa, Saint-Omer
...Özel günler için mükemmel bir baharat kalemi seti. Üç kalem ve gıda standartlarına uygun bir kalemtraş içerir. Alès'te, Cévennes'te tamamen bitkisel bir tarifle hazırlanmıştır. Basilik (BİO), Akdeniz mutfağı, kırmızı meyveler, çiğ sebzeler, keçi peyniri ve narenciye ile idealdir. Siyah trüf, kök sebzeler, risotto, peynirler, yumurtalar ve ızgara etler ile idealdir. Kuru mantar, Güneybatı...
...Tam ızgara enginar 2.9 kg, PACA bölgesi sebze antipastileri, Marsilya, Fransa Tam ızgara enginarlarla, aperatiflerinizde misafirlerinizi büyüleyeceksiniz. Ayrıca bunları salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. İçindekiler: Izgara enginar (55%), ayçiçek yağı (37%), sirke, tuz, şeker, biber, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, acı biber, fesleğen, biberiye. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite...
Fransa, Maubeuge
... sebze bitkileriyle iyi bir uyum sağlar. Flakaları sarımsakla karıştırarak ızgara etleri kuru bir şekilde ovmak yeterlidir. Maydanoz flakaları ayrıca marinelerinize acı bir dokunuş ve aromatik ot notaları ekleyecektir. Doğru miktarlarda kullanıldığında, neredeyse baharatlı bir tatlı ot tadı ekler, ancak aşırı kullanıldığında fazla acılık getirebilir. Maydanoz, fesleğen, biber, kekik, karabiber, biberiye, sumak ve estragon ile iyi bir uyum sağlar. Referans:ART0062...
... çıtır bir doku ve otantik bir tat katmaktadır. Akdeniz Sebzeleri : Domates, pancar, biber, pırasa, kutsal fesleğen ve kekik, tazelikleri ve lezzet zenginlikleri için özenle seçilmiştir. Çeşitli Kullanımlar : Mutfak : Makarna veya pirinç yemeklerini lezzetlendirmek ve damak tadınızı şımartmak için, ratatouille, sebze Tian... Izgara : Et ve balıkları ızgara için mükemmel bir şekilde baharatlamak, barbekülerinizde yaz dokunuşu katmaktadır. Referans:SEL000025...
Fransa, Ham
... tuzumuzu serpiştirerek Akdeniz'in kalbine yolculuk yapın. Salatalarınızı, makarnalarınızı, ızgara sebzelerinizi, soslarınızı ve marine edilmiş yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Taze ve otlu tadı, hazırlıklarınızı zenginleştirir ve mutfaklarınıza otantik bir dokunuş katar. Guérande'den gelen aromalı iri tuzumuz, birinci sınıf malzemelerle hazırlanmıştır. Referans: AR809611 İçindekiler: Guérande tuzu, fesleğen (10%)...
Fransa, La Rochelle
ufs.country_names.RU, Moscow
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - %100 Organik Tarım Ürünlerinden elde edilmiş Eski Beyaz Şarap Sirkesi, - Organik Tarım Ürünlerinden elde edilmiş Fesleğen Dalları. - Alerjen İçermez, Koruyucu Yok, Pastörize Edilmemiştir. Kullanım Önerileri: Fesleğen ile zeytinyağı ve turbo ızgara içinde.
... ve dilimler 9. Dondurulmuş elma küpleri vs. Dondurulmuş patates kızartması, Dondurulmuş otlar, 1. Dondurulmuş fesleğen, 2. Dondurulmuş biber, 3. Dondurulmuş yeşil soğan vs. Dondurulmuş mantar, Dondurulmuş buton mantar, nameko, shiitake, istiridye, boleti mantarı vs. Izgara dondurulmuş sarımsak, soğan, zencefil, biber vs.
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler