...Ağız: ince ve narin. Tanninler zarafet, tazelik ve yumuşaklık sunuyor.
Eşleşme: Kırmızı et, küçük tüylü av hayvanları, olgun peynirler
Şarap yapımı: Şarap, yıllara bağlı olarak 16 ila 18 ay süreyle (yüzde 50'si yeni fıçılarda) fıçılarda olgunlaştırılmaktadır.
Göz: yoğun mor renkte
Burun: siyah meyve aromaları (frenk üzümü, böğürtlen) ile meyvemsi
Şarap uzmanının tavsiyesi: 17-18°C'de servis edilmesi
Alkol oranı: %13
Saklama süresi: 29 yıl
Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton
Mülk: Château Marquis de Terme
Appellation: Margaux
Yıl: 2016
Tarım: Geleneksel
Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
...Yorum
Marquis de Mons, Château La Tour de Mons'un ikinci şarabıdır; bu, Margaux appellation'unun kuzey kısmında yer alan, tek parça bir mülk olan gerçek bir kapalı alandır. Şatonun kökeni 13. yüzyıla kadar uzanmakta ve bu topraklarda birçok nesil birbirini takip etmiştir. Şato, 1936'daki ünlü sınıflandırmada Cru Bourgeois olarak sınıflandırılmıştır. 2020 yılında, zaten Château Labégorce Margaux...