Almanya, Bad Bentheim
...Biyolojik Akçaağaç Şurubu. 22,7 litre ambalajda (varil) mevcuttur. Yüksek kaliteli Akçaağaç Şurubu C Kalite BİO: VehGro'nun C Kalite BİO Akçaağaç Şurubu, en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğa odaklı olarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı taahhüt eder. Seçtiğimiz...
Fransa, Montelimar
... Guérande Tuzu ile Karamel Nougat, nougat ambalajları içeren, karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, Glukoz Şurubu, Bal, Badem, Tuzlu Tereyağı Karameli (8.7%), Pudra Şekeri, Patates Nişastası, Mayasız Ekmek (su, zeytinyağı, un), Yumurta Akı, Doğal Vanilya Ekstresi. Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu bir kazan içinde pişirilir, ardından yumurta akları eklenir, ardından pişirilmiş şeker, vanilya, badem ve karamel eklenir. Alerjenler: Badem, Yumurta, ağaç kuruyemişleri için olası izler. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir.
İsveç, Åkersberga
Naturell AB'de organik gıdayı standart haline getirdik. %100 organik gıdaların standart olduğu bir dünya hayal ediyoruz. Organik gıda uzmanı olarak yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Bu şekilde yavaş ama emin adımlarla organik gıda alanında lider şirket haline geldik. Ancak sadece organik sağlık gıdası satmakla kalmıyoruz. Sadece %100 organik ürünlerimiz var. Organik gıda toptancısı olarak 1.000'd...
Almanya, Trittau
...Agave şurubu üretimi için yalnızca agave bitkisinin kalbi kullanılır. Hasattan sonra meyve yıkanır, doğranır ve tatlı suyu sıkılır. Bitki lifleri ve bulanıklıklar süzülür. Suyun istenen viskoziteye ulaşana kadar nazikçe yoğunlaştırılması başlar. Agave şurubu, yiyecekleri, meyve sularını ve gazlı içecekleri tatlandırmak için mükemmel bir şekilde uygundur. Tat: karamelli veya hafif maltlı Aroma: karamelli, maltlı Renk: kehribar rengi...
Hollanda, Amsterdam
...Akçaağaç şurubu, genellikle şeker akçaağaç, kırmızı akçaağaç veya siyah akçaağaç ağaçlarının xylem özsuyundan yapılan bir şuruptur, ancak diğer akçaağaç türlerinden de yapılabilir. Soğuk iklimlerde, bu ağaçlar kış öncesinde gövdelerinde ve köklerinde nişasta depolar; nişasta, kışın sonları ve ilkbaharın başlarında özsuyunda yükselen şekere dönüştürülür. Akçaağaç ağaçları, gövdelerine delikler...
Meksika, Guadalajara
Fransa, Seignosse
... olmadan nazik bir şekilde yönetilmektedir ve akçaağaçlar, uyumlu ve dengeli bir orman için diğer ağaç türleriyle bir arada yaşamaktadır; organik sertifikalıdır. Organik akçaağaç şurubu, Mart ortası ve Nisan sonlarında üretilmektedir. Vifranc Farm'ın yüksek kalite standartları, akçaağaç ormanını işleme ve akçaağaç şurubu üretme konusundaki özellikle titiz yöntemlerle bu olağanüstü şurup içinde yansımaktadır. Krep ve Fransız tostu ile, yoğurt veya lor peyniri ile, her türlü meyve veya tatlı-ekşi tariflerle iyi gider. Bio-Monde, 30 yıldır La Ferme Vifranc'ın tarihi ortağıdır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ağaç suyu ile yapılan doğal organik şurup. Net ağırlık: 250 g 100 g başına enerji değeri: 320 kcal Son kullanma tarihi: 24 ay...
Belçika, Genappe
...Philomène'nin Aperatifleri yalnızca el yapımı olarak geliştirilmekte ve üretilmektedir. Aperatifler: ağaç ve toprak çiçeklerinden yapılmaktadır, filtrasyon ve koruma tamamen doğaldır. Pékêts: meyveli (limon, kavun, orman çileği, mandalina, kayısı, elma, ahududu, kiraz, yaban mersini, muz tadı. Tüm ürünlerimiz taze meyvelerden yapılmaktadır), bitkisel (ısırgan, absinth, mahlep, gül, menekşe, lavanta,…), özel (spéculos, cuberdon ve çikolata). Çoklu meyve ve şuruplar: rosaline, mürver şurubu, kokulu asma şurubu. Jöleler ve şuruplar: armut, ahududu, trüf,…...