İspanya, Zaragoza
...Zeytinyağı, Olea europaea ağacının meyvesi olan zeytinlerin bütün olarak sıkılmasıyla elde edilen sıvı bir yağdır ve geleneksel bir tarımdır. Genellikle yemek pişirmede, yiyecekleri kızartmak veya salatalara sos olarak kullanılır. Faydalar ve Özellikler: Premium Tat ve Aroma: Nazik ama yoğun, yeşil meyve, taze otlar ve yemeklerinize derinlik katan hafif bir acılık ile. %100 Doğal ve Saf: Sadece...
İspanya, Majadahonda-Madrid
...Zeytinlerin kampanyanın başlangıcında (Kasım) bahçeden toplanmasıyla elde edilen yağdır; zeytin henüz olgunlaşmadan, ağaçtan doğrudan toplanır. Erken hasat yağa göre daha yumuşak organoleptik özellikler sunar, karakteristik bir acılık ve hafif bir baharatlılık taşır ve her zaman Sızma Zeytinyağı kategorisindedir.
İtalya, Imperia
...Zeytinyağında acı biberler – taze biberler, doğranmış, sirke ile haşlanmış ve zeytinyağında konserve edilmiş. Süper acı! Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. İdeal eşleşmeler Herhangi bir yemeğe ve özellikle soslara acılık katmak için idealdir. Ayrıca pizzalarda ve bruschetta üzerinde de mükemmeldir, ancak çok acı olduğunu unutmayın!! Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. Kod: PIC 100...
Yunanistan, Naousa
...Arbekina, mükemmel zeytinyağı, aroması ve acılık içermeyen meyvemsi tadıyla bilinen geleneksel bir İspanyol zeytin çeşididir. Göreceli olarak küçük bir ağaçtır ve yoğun dikim için uygun olan küçük ve aromatik meyvelere sahiptir. Ağaç, farklı iklim koşullarına uyum sağlar ve farklı toprak türlerinde gelişir, zararlılara karşı dayanıklıdır ve tuzluluğa tolerans gösterir. İspanyol zeytin...
Türkiye, Ayvalik
... hissedilir acılık ve genizde yakıcılık oluşturmaktadır. . Sağlık icin gerekli olan E vitamini , bio fenoller, antioksidan vb değerler en yüksek seviyedir. Filtre Edilmeden krom tanklarda dinlenmeye alınır.
...Arbequina Burunda, yeni kesilmiş ot, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi. Ağızda yuvarlak ve hafif. (Salatalarda ve olgun domateslerle önerilir). Hojiblanca Burunda, yeni kesilmiş ot, badem kabuğu, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi. Ağızda kalıcı orta derecede acılık ve baharatlılık. (Kızarmış ekmekte ve taze ekmekle sürmek için başlangıç olarak önerilir). Coupage Burunda, muz ve toz biber. Ağızda vanilya ve hoş bir orta derecede baharatlılık, uzun ve kalıcı bir tat ile geride kalır. (Fırında veya ızgarada balık ve makarna ile önerilir).
İspanya, Cox (alicante)
...Zeytin çeşidi cornicabra'dır ve hafif bir acılık sunar. Bu tür zeytinler, atıştırmalık veya aperatif olarak mükemmeldir. Ayrıca, cornicabra zeytini, diğer yemeklerle veya bir salatada eşlikçi olarak kombinleme konusunda büyük bir çok yönlülüğe sahiptir.
İspanya, Úbeda-Jaén
...Bu yağ, yoğun yeşil zeytin aroması ve taze kesilmiş yeşil ot nüanslarıyla doludur. Damakta, Picual özünü koruyarak, dengeli bir acılık ve orta yoğunlukta bir baharat tadı sunar; yeşil enginar, yeşil badem ve domates bitkisini hatırlatır. Rengi çok yoğun ve temiz bir yeşildir.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...''Pagos Baldios de San Carlos'' zeytinyağı, İspanya'nın Estramadura bölgesinden, %100 arbequina zeytin çeşidi. İlk soğuk sıkım. Çok hoş, badem tadında, acılık veya keskinlik yok, orman meyvelerini andıran bir aromaya sahip. Pagos Baldios de San Carlos zeytinyağı, muz tadıyla. 500ml cam şişe. %100 Arbequina, altın dokunuşuyla. Bu zeytin, olgunlaşma döneminin en iyi zamanında, zeytin morlaşmaya...
İspanya, Jabalquinto
...El AOVE Finca Badenes Picual, yüksek kaliteli bir sızma zeytinyağıdır ve en iyi picual zeytinlerinden elde edilmektedir. Bu yağ, özelliklerini ve aromalarını korumak için ekim ayının ortalarında toplanır. Yoğun yeşil rengi ve büyük ifadesi ile pazarda öne çıkmaktadır. Meyvemsi bir tat profili ve hafif bir acılık ile, Akdeniz yemeklerinin tadını artırmak için mükemmeldir. Bu AOVE, gelenek ve kaliteyi birleştiren premium bir ürün arayanlar için idealdir.
İspanya, Madrid
... bileşenlerinin korunmasını garanti eder. Asidite: <0,20º Jaén'deki Cazorla, Segura ve Las Villas Doğal Parkı'nda, Guadalquivir ve Aguacebas nehirlerinin kesiştiği yerde. Yüksek eğimli zeytinliklerin yanında bir Akdeniz ormanı. Duygular için doğal bir habitat. İşte burada, dünyanın en önemli çeşidi olan Picual, çok özel koşullar elde eder. Zeytin, yüksek stabilite oranı ve yüksek oleik asit içeriği ile büyür.
Türkiye, Izmir
...acılık ve yakıcılığı olmalıdır. Bazı zeytin cinslerinde ve erken hasatta acılık ve yakıcılık daha fazla olabilir. Fakat duyusal olarak hiçbir kusuru, kötü koku ve tadı olmamalıdır.Natürel Zeytinyağları taze meyve suyu gibidir. Vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir.
İspanya, El Burgo-Málaga
... hafif bir acılık sunar. Tüm zeytinyağlarımız soğuk sıkım birinci sınıf yağlardır ve maksimum kaliteye sahip bir ürün elde etmekteyiz. Zeytinyağı üretim sürecimiz, kendi özümüzün bir ifadesidir. Yıl yıl geliştirmeye çalıştığımız bir yoğunluk sembolüdür. Gil Luna, C.A.A.E. tarafından sertifikalandırılmış, çoğu yüzyıllık 6000 zeytin ağacına sahiptir: EKOLÓGİK Zeytinyağı kontrol organı...
Yunanistan, Nea Epidavros
... hiçbir işleme (rafinasyon) tabi tutulmamıştır; bu tamamen doğal zeytin suyudur. Ürünümüzün herhangi bir kontrolüne her zaman açık ve istekliyiz. Çeşidimiz ve zeytinliklerimizin zengin, olağanüstü toprağı, zeytin ağaçlarımıza bakım konusunda her zaman uygun uzmanlık ile birleştiğinde, bizleri gururlandırıyor ve yeşil zeytinyağının kalitesi için de. Çok düşük asidite ve tadındaki acılık, yoğun bir burukluk olmadan, bu türün tutkunlarını tatmin edecektir. Zeytinyağı Yeni Epidavros - Yunanistan Tel: 6946 707634 Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
..." ve "Dolce Agogia" gibi diğer çeşitlerle harmanlanarak artırılmaktadır. Bu organoleptik özellikler, yetiştirme yöntemleri, zamanında öğütme konusundaki dikkat ve son olarak iklim tarafından da ortaya çıkarılmaktadır. Aslında, sonbahar mevsiminin orta-düşük sıcaklıkları, zeytinlerde oleik asidin oluşumunu teşvik eder. Zeytin yaprakları, el yapımı hazırlama yöntemini uyarlayarak, eski bir Akdeniz tarifine göre kullanılmaktadır; zeytin yaprakları ve narenciye kabuklarından yapılan tatlı bir acılık olan Olivetum üretilmektedir.
İspanya, Villanueva Del Arzobispo-Jaén
...San Isidro Tarımsal Kooperatifi'nde en iyi zeytin suyunu üretme tutkumuz bizi harekete geçiriyor. Picual çeşidi zeytin ağaçlarımız, tipik Akdeniz iklimine özgü acılık ve meyvemsi özelliklere sahip zeytinler üretmektedir.
İspanya, Villa Del Prado
... zeytinyağı, zeytin ve elma gibi diğer meyvelerin aromasıyla çok aromatik bir yapıya sahiptir. Hafif bir acılık tadı vardır. Sızma zeytinyağımız Oro Madrid'i PET formatında (1 litre, 2 litre ve 5 litre) ve ayrıca 500ml cam formatında ambalajlıyoruz.
İspanya, Gata-Cáceres
...enginar aromalarıyla dolu, ağızda yoğun ama aynı zamanda hoş, ferah ve picual extremeño'ya özgü bir acılık ve baharat ile. Tek çeşit. 2015/16 San Antón bölgesel yarışmasında ikinci sırayı aldı. NUESTRO COOPAGE: En iyi zeytinyağlarımızı birleştirerek, ortalama aromalara sahip, muz, ot, domates, elma dokunuşlarıyla bu mücevheri üretiyoruz. Ağızda yumuşak ama tat açısından yoğun, damakta hoş bir...
İspanya, Vide De Miño, Castrelo De Miño (orense)
... meyvelerin (armut, elma ve limon) varlığı ile birlikte; damakta geniş, meyvemsi notalarla hafif bir acılık ile çok iyi bir şekilde harmanlanmış, son derece kalıcı, uzun ve çok hoş bir bitişe sahip. VIÑA ENXIDO - Yerel çeşitlerin (Treixadura, Godello, Torontes, Lado) ve Jerez çeşidinin karışımı ile üretilen bir şarap. Soluk sarımsı, berrak, parlak bir renge sahip. Orta düzeyde meyve yoğunluğu, otumsu dokunuşlar; damakta çok uzun ve kalıcı, çiçek ve narenciye (limon) hatıraları ile, büyük bir denge ve uygun asiditeye sahip.
Yunanistan, Peireus
... standartlarına ulaşmamızı sağlıyor. Vizyonumuz, müşterilerimiz için benzersiz bir değer yaratmak, sızma zeytinyağı üretiminde lider olmak ve zeytinyağının sağlık ve uzun ömür üzerindeki faydalarını dünya genelinde yaymaktır. Zeytinlik konumu: Kyparissia, Peloponez'in batısında, Yunanistan Zeytin Çeşidi: Olea europaea var. Koroneiki organoleptik değerlendirme (meyve tadı / Acılık / keskinlik): 4.5 / 1.7 / 3.3...
İspanya, Villacarrillo-, Jaén
... Kataloğumuz • HERALDO NOBLE: Bu, en eski zeytinliklerimizden elde edilen Özel Seçim Sızma Zeytinyağımızdır; bu zeytinlikler 19. yüzyılın ortalarında dikilmiştir. Hasat, olgunlaşmanın başlangıcında başlar ve zeytin doğrudan ezilir. Tadım Notu: Bu özel seçim, taze kesilmiş ot ve domates notalarıyla yoğun yeşil meyve aroması sunar. Büyük gövdeye sahip bir yağdır, hafif acılık ve baharatlılık, Picual...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play