Türkiye, Bursa
Geleneksel yöntemlerle sirke imalatı yapmaktayız. Elma, üzüm, nar, ayva, alıç, Ginkgo Bilobalı, Sandaloz sakızlı zerdeçallı ve gilaburulu çeşitlerimiz mevcuttur. Sirkelerimiz doğal fermantasyon işlemi ile üretildiği için sirke kullanılmaya başlandıktan sonra şişenin üst tarafında beyaz bir tabaka oluşabilmektedir,bu tabaka “Sirke Anası “ olarak adlandırılmaktadır ve sirkenin doğal olarak kendisini...
Fransa, Gisay La Coudre
...Gerçek "Bal Sirkesi", tatlı ve meyvemsi olan Çiçek Balımız ile hazırlanır. Balın şekerleri alkol ve ardından asetik asit haline dönüşmüştür: bu aşamada ürün artık tatlı değildir. Daha sonra, hafif tatlı ve damakta daha yuvarlak bir tat vermesi için bal eklenir. 25cl'lik şık şişelerde, ahşap kapak ve dökme ağız ile sunulmaktadır. Klasik salata sosları için olduğu kadar et ve balıkları deglaze etmek için mutfakta da lezzetlidir. Özellikle hassas mideler için tavsiye edilir!!! Tüketim tarihi yoktur. Referans: VINA25...
Fransa, Beaucaire
... kadar her aşamayı kontrol ediyoruz, böylece zamanla stabil ballar sunabiliyoruz. Aşağıdaki balları sunuyoruz: lavanta, garrigue, kestane, Camargue, Terre d'Argence, beyaz çiçek, kekik, akasya, çiçekler, alıç, çam, Crau ovası, böğürtlen/ıhlamur. Ayrıca, restoranlar için mükemmel olan pastörize edilmemiş bal sirkesi üretiyoruz. Son olarak, ya taze dondurulmuş ya da kuru olarak çok renkli polen sunuyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play