ufs.country_names.RU, Moscow
...Alkolik içeceklerin, evde de dahil olmak üzere, hazırlanması için yüksek kaliteli kuru maya, "Samogon" adıyla. "Samogon" içecekleri için maya üretiminde, şekerin maksimum fermantasyonunu ve alkol oranının artışını sağlayan özel olarak geliştirilmiş bir suş kullanılmıştır. "Samogon"un, çeşitli mayalarla karşılaştırıldığında birçok avantajı vardır: ● Daha kısa fermantasyon süresi (4-5 gün...
Birleşik Krallık, Ellesmere Port
...TT Turbo Maya, sıcak koşullarda fermente etmek için tasarlanmış, soğutma olmadan veya yetersiz soğutma ile gerçekleştirilen aktif kuru alkol mayasıdır. Tam bir besin kompleksi ile birleştirilmiştir. Yüksek sıcaklık toleransına sahip bir maya türü olan bu Turbo Maya, her türlü fermente edilebilir şeker bazlı hammadde için idealdir. TT Turbo Maya, sıcaklık, etanol ve yüksek osmotik basınç gibi...
Almanya, Walsdorf
... ahırları, at römorkları, eyer örtüleri, terleme örtüleri vb. - Sulama sistemlerinde biyofilm giderimi - Koku ve küf giderimi Hayvan bakımında hijyen ve dezenfeksiyon - Fırçalar, taraklar, traş makineleri ve tüm tüy bakım ürünleri Derma-Test: Çok iyi Etkili olduğu maddeler: Virüsler, bakteriler, mayalar, mantarlar ve sporlar Tehlikeli maddeler içermez: Suya zarar vermez Alkol ve yüzey aktif...
Almanya, Ingelheim
...Ürünler, su bazlı ve alkol içermeyen formülasyonlarıyla cilde zarar vermeden çalışır. Ürünler kuruduktan sonra uzun süreli bir koruma tabakası oluşturur. Bu tabaka, cilde zarar vermeden mikropları (bakteriler, mantarlar, mayalar ve virüsler) mekanik olarak yok eder. Bu nedenle mikroplar direnç geliştiremez. Ürünlerin etkinliği ve güvenliği kapsamlı bir şekilde test edilmiştir; sonuçlar - sorunlu...
Fransa, Auxerre
... badem notalarına kadar iştah açıcı.","Temps de garde":"Saklama süresi: Zirve – 5 yıl daha saklanabilir.","Œil":"Göz","Or profond, héritage des vendanges tardives et des années de vieillissement en cave":"Derin altın rengi, geç hasatların ve mahzende yıllarca olgunlaşmanın mirası.","Taux d'alcoolémie":"Alkol oranı: %12","Vinification":"Şarap yapımı: Yerel mayalar – Geç hasat.","Millésime":"Yıl: 2003","Domaine":"Müessese: Domaine Vincent Denis","Culture":"Yetiştirme: Geleneksel"}...
Almanya, Rotenburg
... yok - Klor ve alkol içermez - %99,99 oranında biyolojik olarak parçalanabilir 2005 yılında, Sili-Fert P gibi bitkiler için biyoyararlanabilir besin katkıları eklendi. Sili-Fert P, silisyum bazlı inorganik bir biyostimülandır. Bitkilerin biyotik ve abiyotik strese karşı maksimum dayanıklılık geliştirmelerine yardımcı olur. Sili-Fert P'nin avantajları: - Biyostimülan ve mikro besinler bir arada...
Olgunlaşan üzüm, şekerler içerir. Bu şekerler, yerel mayalar tarafından alkol ve gliserole dönüştürülürken, karbondioksit gazı üretilir. Bu mayalar, bağlarda, üzümlerin üzerinde bulunur ve şaraba tüm tipik özelliklerini kazandırır. 1 derece alkol üretmek için litre başına yaklaşık 17 g şeker gereklidir. Beyaz şaraplar için, üzümler doğrudan presleme makinesine konur. Elde edilen su, şıra olarak...