Almanya, Bad Bentheim
... Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Almanya, Lennestadt
...doğal hasırdan yapılmış • ekmek hamurunun fermantasyonu ve dinlenmesi için • ekmeğe çekici, tipik bir desen kazandırır • yaklaşık 1500 - 2000 g hamur için...
Almanya, Köln
Size şirketimizi kısaca tanıtmak isterim: Sungrano, Almanya merkezli, Hızla Tüketilen Tüketim Malları (FMCG) ve tarım ürünleri üzerine uzmanlaşmış bir hammadde ticaret şirketidir. Son yıllarda, Avrupa ve Orta Doğu'da müşterileri olan tam kapsamlı bir hammadde ticaret evi haline gelmiştir. Tarım sektöründe, kendi ticari markamız Sungrano Type 405 ve Sungrano Type 00 altında un ticaretine odaklan...
...Florentina ile lezzetli bisküviler, müsli barları, Danimarka hamur işleri, kruvasanlar, milföy hamuru veya bal-badem kekleri için sos hazırlamak çocuk oyuncağı – hızlı, kolay ve %100 güvenilir.
Almanya, Badenweiler
...Ekmek, poğaça ve pizza hamuru gibi maya hamurları için pirinç unu karışımı...
Almanya, Oyten
...Kavrulmamış nohutlardan elde edilen aromatik organik nohut unu. Pişirme ve fırınlama sırasında organik nohut unu, çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde zenginleştirir. Doğu mutfağında sağlam bir yeri vardır ve çorbaları veya sosları mükemmel bir şekilde bağlar. Krep, pizza hamuru, köfte hazırlamak ve ekmek ile kek hamurlarında katkı maddesi olarak nohut unu değerli bir bileşendir. Fırınlama...
Almanya, Nuthe-Urstromtal
...1999'dan beri coolback, en yüksek fırın kalitesinde lezzet ve tazelik sunmaktadır. Derin Dondurulmuş Fırın Ürünleri Buğday Karışım Hamuru. Çeşitli tohumlarla kaplı rustik, elmas şeklinde ekmek. Ürün Numarası: 994906 Dondurulmuş Ağırlık: 80 g Adet/Karton: 80 Kartonlar/Palet: 24 Adet/Palet: 1.920 Son Tüketim Tarihi: 9 / 12 Ay Üretim Aşaması: Önceden Pişirilmiş...
... karıştırma kabına koyun. Su ekleyin. Karıştırın. 5-6 dakika sonra biraz yağ ekleyin, tekrar kısa bir süre karıştırın - işte bu kadar. Hamuru bir kalıba koyun, kısa bir süre dinlendirin. Sonra 60-70 dakika pişirin. Kıtır kıtır kabuk ve güzel bir iç yapıya sahip, benzersiz glütensiz ve buğdaysız organik fırınlama sonucu, sürekli olarak stabil bir fırınlama (r) sonucu elde edilir. Eşsiz lezzetli ekmekler ve karışımlar, en iyi #BROTGEFUEHL™ ile ...
Almanya, Villingen-Schwenningen
GBT GmbH Fırın Teknolojisi, fırıncılık sektörüne yönelik çeşitli ürünler geliştirmekte, üretmekte ve uluslararası alanda tedarik etmektedir. Ürün portföyü şunları içermektedir: - Ekmek hamuru bölücü - Yuvarlama makinesi - Uzun merdane - Serpme makineleri - Kesim makineleri - Fermantasyon dolapları - Dondurucular - Tünel fırınları - Soğutma kuleleri - Taşıma teknolojisi - Pizza sistemleri - Arap pide - Hamburger sistemleri - Poğaça sistemleri - Tepsi sistemleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play