...Tamarind, baharatlı ve ekşi tadıyla tanınan tropikal bir meyvedir. Bilimsel adı Tamarindus indica olan tamarind ağacının baklasından elde edilir. Meyve, kahverengi, sert bir dış kabuğa sahiptir ve tohumları çevreleyen yapışkan bir meyve eti içerir. Tamarind püresi, soslar, chutney'ler, şekerlemeler ve içecekler gibi çeşitli mutfak uygulamalarında sıkça kullanılır. Yemeklere benzersiz bir tat...
... köri. Şimdi deneyin ve Afrika'nın lezzet patlamasını evinize getirin!
Her zamanki gibi, en iyi malzemelerle elyapımı.
Premium baharatlar, her zamanki gibi glütensiz, vegan, yapay katkı maddesi veya aroma içermiyor.
%100 doğal.
... yapılan jöleler
Klasik ve şık meyve sürmelikleri
Sevgiyle elyapımı ve küçük miktarlarda üretiliyorlar. Yapay renk ve aroma maddeleri yok, sadece jöle şekerinde bulunan sorbik asit ve asidik madde olarak limon asidi var.
Ayrıca şunlar da mevcut:
Şeker ilavesiz meyve sürmelikleri, %100 saf meyvelerden.
Ya da organik kalitede. Elbette organik tarımdan.
Kendi yorumunu katmak isteyenler için
Hardallar ve chutney'ler
Balık veya etle,
Sosis veya ciğer köftesiyle,
Çorbaları zenginleştirmek için, soslar için, peynirle veya sadece ekmek üzerine sürmek için.