... paketleme, ister termoformlama, ister akış paketi veya odacık paketleme makinesi olsun. Gaz karıştırma sistemleri, belirli ürün türünüze ve işleme gereksinimlerinize göre ayarlanır ve yalnızca temel kurulum gereksinimleri gerektirir.
WITT sistem çözümleri, ulusal gıda ve araştırma enstitüleri ile yakın işbirliği içinde geliştirilmiştir. WITT, gıda güvenliği için ISO 22000'e göre onaylı ve sertifikalıdır.
... dayanıklı bir polikarbonat boru yüksek koruma sınıfı sağlar. Ayrıca, tamamen sızdırmaz boru lambasının kasası, dış etkilere, örneğin temizlik maddeleri ve kimyasallara karşı son derece dayanıklı hale getiren özel bir kaplama ile kaplanmıştır. Kullanılan tüm malzemeler FDA uyumludur ve Ecolab ile HACCPonaylı lamba, hijyen açısından hassas alanlar için idealdir.
... tarımdan
Berlin'deki kendi Biyo üretim tesisimiz
Yüksek kalite standardı (HACCP sertifikalı)
2 tablet, spor öncesi veya işte bir yudum su veya meyve suyu ile yutulur. Doğal kafein ile uzun süreli enerji ve konsantrasyon.
Daha fazla konsantrasyon, daha fazla odak: Tabletler
Enerji Damlası: Tabletler, Damla...
... doğrudan temas için onaylanmıştır. Özellikle temiz oda üretimi ve üretim sırasında gerçekleştirilen sıkı test serileri ile öne çıkmaktadır. Böylece Boxon, optimal ürün koruması sağlar ve kontaminasyonları önler.
Gıda için Onaylı: Evet
Uygunluk Beyanı Mevcut: Evet
Sertifikalar: ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 22000 / BRC Gıda Küresel Standardı / HACCP...
...Yüksek kaliteli hammadde alanında güvenilir bir ortak olarak Dr. Behr GmbH, hem takviye edici gıda ve dengeli diyet üreticilerine hem de ilaç endüstrisine hizmet vermektedir. Şirket, 1976'dan beri onaylı kalite, piyasa uyumlu fiyatlar ve en iyi hizmet sunmaya odaklanmaktadır. Dr. Behr, DIN ISO 9001:2008, AB Organik Yönetmeliği ve HACCP sertifikalarına sahiptir. Ayrıca, Kosher ve Helal sertifikalı...
... - Dezenfektan eğitimi
2018 - Acil Tıp Teknisyeni ve Belediye Acil Tıp Teknisyeni olarak eğitim
2019 - Hijyen ve Acil Servis alanında onaylı uzman
2020 - HACCP yeterliliği, § 4 LMHV ve VO (EG) No. 852/2004'e göre
2020 - Kulüpler, barlar, etkinlik gastronomisi ve organizasyonlar için hijyen sorumlusudur
2021 - Hijyen alanında risk yöneticisi...
...
• Gelincik kovma ve kemirgen kontrolü, örneğin fareler ve sıçanlar
• HACCP - İzleme, dokümantasyon, stok koruma ve güvenlik
Haşere kontrolü ile ilgili sorularınız varsa, haşere kontrol uzmanı Volker Bischof tüm açık soruları memnuniyetle ve detaylı bir şekilde yanıtlayacaktır.
Tüm servis araçlarımız reklamsızdır.
Acil servisimiz, acil durum taleplerini işlemek için her gün akşam 20:00'den sabah 08:00'e kadar hizmetinizdedir.