Almanya, Heidelberg
...Bu hardal tohumları, soslara, soslara ve beyaz veya kırmızı etlere taze ve baharatlı lezzetlerini katacaktır. İnce çam fıstığı tadı da sebze bazlı tüm yemeklerle iyi gidecektir.
Almanya, Nürnberg
...Hardal tohumları genellikle toz haline getirilir veya turşu, marine sosları, salata sosları ve soslarda bütün olarak kullanılır. Ayrıca, yemek pişirmede yaygın olarak kullanılan ve çeşitli rahatsızlıklar için geleneksel bir tedavi olarak kullanılan hardal yağı yapmak için de kullanılır.
Almanya, Garstedt
... teknolojisinde bağlayıcı, kıvam artırıcı ve stabilizatör olarak kullanılır. Yaratıcı mutfakta, Xanthan Gum, yağ/sirke emülsiyonlarını stabilize etme özelliği nedeniyle soslar ve soslarda kullanılır. Mayonez, domates ketçabı, hardal veya kuru baharat karışımları olsun, neredeyse yağ içeren her şey Xanthan ile stabilize edilebilir. Diğer kullanım alanları, ince hamur işlerinin (pastalar, kekler, çikolatalı şekerlemeler, dondurma) donma ve çözülme stabilitesini artırmak için pastacılıkta bilinir. Dondurma, kremsi bir görünüm kazanmalı, böylece adını dondurma olarak hak etmelidir.
Almanya, Hamburg
... tavuk yemeklerine çok uygundur. Ayrıca soslarda da harika! İçindekiler: Zerdeçal, Havuç, Seçkin Biber, Kişniş Tohumu, Soğan Granülü, Kimyon, Sarımsak Granülü, Pırasa, Muskat, Pimento, Şabzıker Kekiği Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g Beyaz Teneke Kutuda...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play