Öztas Dönerproduktion, Avrupa'nın en büyük Döner-Kebab üreticilerinden biridir. Titiz kalite kontrolü ve Halal yönetmeliklerine uygun kesim, hammadde üretim sürecinin en sıkı hijyen koşulları altında optimal şekilde gerçekleşmesini garanti eder. Öztas Dönerproduktion, kuruluşundan bu yana Avrupa pazarına, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez unsurlarından biri olan Döner'i en modern üretim tekno...
Exim GmbH East-West Trade, uluslararası ticaret alanında önde gelen bir şirkettir ve Doğu Avrupa ile Batı Avrupa arasında mal ve hizmet değişimi konusunda uzmanlaşmıştır. Kuruluşundan bu yana, Exim GmbH, her iki bölgedeki şirketleri bir araya getirmede ve onlara yeni pazarlara açılmalarında yardımcı olmada önemli bir rol oynamıştır. Uluslararası ticaretin özellikleri ve gereksinimleri konusunda de...
Almanya, Recklinghausen
...Açıklama: Derisiz, kemiksiz, iç filetsiz tavuk göğüs filetosu, doğal; veya tuzlu (1,3% tuz) Menşei: AB, Ukrayna, Brezilya; Tayland Sertifikalar: Helal; IFS; BRC; QS; Dört Ayak; Hayvan Refahı çeşitli kombinasyonlarda mümkündür Saklama/Dayanıklılık: -18° C'de kesim tarihinden itibaren 18-24 ay Ambalaj: Poli blok, Jumbo karton, tek kullanımlık ahşap palet; IQF, kartonda poli torba...
Almanya, Gelsenkirchen
... + Arka kısımlar %40) %93 VL - Dengelenmiş (Ön kısımlar %60 + Arka kısımlar %40) %98 VL - Ön kısım %93 VL - Ön kısım %98 VL - Arka kısım 4 kesim %93 VL - Arka kısım 4 kesim %98 VL İşlenmiş Donmuş Sığır Eti Tür: Buffalo Sığır Eti Tarz: Donmuş Donma Süreci: BQF Özellik: Kemiksiz Parça: Tüm Parçalar Ürün Türü: Kırmızı Et Donmuş Sıcaklık: - Dondurulmuş: eksi 40 derece Celsius - Depolama: eksi 20 derece Celsius.
Almanya, Uetersen
... görünümü iyileştirir • Kan şekeri ve serum insülin seviyeleri üzerinde düşük etki • Hızlı Maillard kahverengi reaksiyonunu mümkün kılar Uygulama Alanları: • Mutfak • Et • Tavuk ve deniz ürünleri • Hayvan yemi • İlaçlar Normal bir gıda olarak sınıflandırılmıştır, gıda katkı maddesi olarak değil. Kullanılan görsel: © morisfoto / Adobe Stock Menşei: ABD GDO'suz: EVET Vegan & Vejetaryen: EVET Koşer & Helal: EVET BRC sertifikalı: EVET...
Almanya, Ankum
... sıcaklığı: -18 °C ile 24 °C arasında. Ambalaj: Müşteri siparişlerine bağlıdır; ister gıda üretimi için et fabrikası, ister restoranlar ve oteller için toptan ve dağıtım amaçlı, isterse restoranlar ve kafeteryalar, tüketici pazarları ve gıda perakendeciliği için. Her türlü ambalaj, kullanım amacına göre mevcuttur. Uygun ambalaj: 20 x 500 g, 6 x 2 kg / 4 x 2,5 kg torba, 12 x 900 g kap L / P 10 kg ve/veya 15 kg karton.
Almanya, Berlin
... Avrupa, ABD, Güney Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'dan temin ediyoruz. Premium etler, örneğin Angus sığır eti ve Helal et ürünleri, talep üzerine temin edilebilir. Güvenilir, esnek, deneyimli ve yetkiniz. Bu özellikleri tam anlamıyla temsil ediyoruz ve bu temel ilkeleri şirket felsefemiz olarak benimsedik.
... koyunlar için en modern kesim ve et işleme sistemleri ile depolama ve soğuk hava taşıma sistemleri sunmaktadır. Hijyen, ergonomi, iş güvenliği, kalite ve hayvan refahı konularına özel önem veriyoruz, böylece tüm tesisler - otomasyon seviyesinden bağımsız olarak - en yüksek standartlara uygun olmaktadır. ISO 9001:2008 sertifikasına sahibiz ve Aachen İslam Merkezi'nden "Helal Sertifikası" aldık...
...Mehmet Efeoğlu'nun oğulları, 20 yılı aşkın bir süredir aile işletmesini yürütmektedir. Hayvanların doğal koşullarda yetiştirilmesi ve kısa taşıma mesafeleri, Efeoğlu ailesi için son derece önemlidir. Bu, tazelik ve kaliteyi ayırt etmenin yollarından biridir. Üç nesildir helal et işlenmekte ve pazarlanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play