Almanya, Heidelberg
..."Siyah kimyon" olarak da adlandırılan nigella tohumları, Antik Çağ'da karabiber yerine kullanılmıştır. Kokusu anason veya muskatınkini hatırlatır. Ezildiğinde kimyon kokusunu andırır. Üst malzeme olarak, kaplama olarak veya ekmek, tahıl karışımı, iç harç veya şarküteri ürünlerine dahil edilerek kullanılır.
...Klasik baharat, güçlü, sindirim dostu ekmekler için, iri, bütün taneler Kendi tarifimize ve en iyi baharatlardan ürettiğimiz baharat karışımı! Her türlü güçlü ekmek ve poğaçalar için baharat olarak kullanılır. İçindekiler: Kişniş tohumu, anason, rezene, kimyon, kara kimyon, çemen tohumu, Tellicherry biberi Şeker, tuz, koruyucu maddeler ve yapay aromalar içermez Ekmek baharatı – Ekmek geliştirici...
Almanya, Schoenebeck
...Gıda endüstrisinde, organik çörek otu unu, biberli tadı ile pide, pane veya et baharat karışımları için tercih edilmektedir. Gıda endüstrisinde organik çörek otu unu genellikle pide için kullanılmakta, ancak diğer ekmek çeşitleri de biberli tadı ile lezzetlendirilmekte. Ayrıca, pane veya et baharat karışımlarına ilginç bir aroma katmaktadır. Ancak, kullanılan miktara dikkat edilmelidir; fazla...
Almanya, Wiesbaden
...Ekşi mayalı ekmeğimiz, tekrar ekmek istemenizi sağlıyor ve tamamen glüten ve laktoz içermiyor.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play