No results

Sonuç bulunamadı
"sülün eti ezmesi"

Ürün için "sülün eti"
Tavuk Filetosu
derili veya derisiz tavuk filetosu, taze veya dondurulmuş.
Donmuş sülün kesimi
Talep üzerine Donmuş sülün butları ve filetosu. Ürünler Caille des Vosges'ten yerinde alınmalıdır, donmuş teslimat mümkün değildir.
Kreol sosisi
Creole sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığıyla mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz sosisidir. En iyi yerel etlerden yapılan bu ...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Olgun Guanciale
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
Gurme Fuet
Farklı tatlarda fuet üretimi: karabiber, paprika, otlar, doğal...
dondurulmuş keklik eti - dondurulmuş av eti
Fazan eti terin veya fazan pâté üretimi için...
Arka et
Arka Et, et severler için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu et, kalitesi ve ...
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
av etleri tavşan, keklik, sülün, ahşap kuş, ördek, tavşan
av etleri tavşan, keklik, sülün, ağaçkakan, ördek, tavşan...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Ürün için "eti ezmesi"
Etli Cannelloni
"Les Classiche" Canuti tarafından titizlikle seçilmiş hammaddelerden hazırlanmıştır, renklendirici veya koruyucu eklenmeden. Tüm Canuti yumurta makarn...
Tobacco Flavour - Tütüne uygun aromalar
Two Apple Aroması , Double Apple Aroması , Cappucıno Aroması , ...
Karamel
Karamel karışımı...
Kızarmış et tadı
Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemekl...
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Kırmızı biber tozu
Kırmızı toz biber. Kurutulmuş biberden (capsicum annum) yapılmıştır. Farklı öğütme boyutlarında mevcuttur.
Chorizo
Chorizo U'muz, size her renkten bir deneyim sunacak! Hafif baharatlı bir tat ve yumuşak bir doku. Güzel turuncu rengi ve sıcak tatlarıyla, ondan vazge...
Dilimlenmiş filet
Dilimlenmiş filet...
Domates salçası
Domates püresi farklı ambalajlarda, örneğin konserve, cam kavanoz, poşet ve aseptik ambalajlarda, farklı ağırlıklarla ve ayrıca farklı kıvamlarla.
High Moisture Meat Analogs (HMMA)
Yüksek Nemli Et Analogları (HMMA), bitki bazlı et alternatiflerinde bir devrim niteliği taşımaktadır ve geleneksel et ürünlerine oldukça benzer bir do...
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play