Almanya, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Hardalın keskin tadı, belirli enzimlerin glukosinolatları (hardal glikozitleri) hardalın üretimi sırasında dönüştürmesiyle ortaya çıkar. Bu işlem için suyun varlığı da gereklidir. Basit bir hardal türü hazırlamak için hardal tohumları, sirke, tuz ve isteğe bağlı olarak damak zevkine göre baharatlar yeterlidir. Şeker zorunlu bir malzeme değildir ve daha tatlı bir hardal isterseniz bal ile değiştirilebilir (bkz. bal hardalı). Karabiberin aksine, hardaldaki keskin maddeler uçucudur ve burun mukozasını da uyarır. Hardalın keskinliği, kırmızı biberinkinden de daha uçucudur.
Almanya, Eresing
...Asetik asit, renksiz, aşındırıcı, yanıcı bir sıvıdır ve ekşi bir tat ve kokuya sahiptir. Üretimi, etanolün fermantasyonu veya metanolün karbonilasyonu ya da asetaldehitin oksidasyonu ile gerçekleştirilir. Su ile seyreltildiğinde evde sirke olarak adlandırılır. Asetik asit, Avrupa ve Asya'da yüzyıllardır bir baharat olarak kullanılmaktadır. Keşfinin yaklaşık M.Ö. 5000 yılına dayandığı tahmin...
Almanya, Schmalkalden
...Modern tesislerimizde kendi preformlarımızı üretiyoruz. Sektör Kullanımı: – Kozmetik - Temizlik ürünleri, Kimya – Bal, Hardal, Soslar – Meyve Suları – Alkol – Sirke ve Yemek Yağı – Süt – Karışık İçecekler – Diğer İçecekler Uzmanlık alanlarımızdan biri, panelsiz PET sıcak dolum şişelerinin geliştirilmesi ve üretimidir. Esnek üretim teknolojimiz sayesinde, hem küçük hem de büyük seri üretimini uygun...
Almanya, Ulm
Yüksek kaliteli ve gurme yiyeceklerin kendi üretimi ve ticareti - aroma maddesi olmadan. Bizde sıradışı ve benzersiz sirke, yağ ve baharat tuzu çeşitlerini bulabilirsiniz.
Sauerland hardalı, chutney, pesto, likör, meyve reçelleri, reçel, yağ, sirke, çay vb. gibi ev yapımı özel ürünlerin üretimi ve dağıtımı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play