Fransa, Cuchery
... genellikle sığır beslemede tahıl ve yem şeklinde verilir. Sığırların doğrudan tüketimi için kullanılan yem arpası, genellikle tane yuvarlaklığı ve yüksek özgül ağırlık gibi fiziksel özelliklere dayanarak seçilir; bunun yanı sıra birçok besin kalitesi karakteri de dikkate alınır. Arpa (Hordeum vulgare L.), başlıca tahıl ürünlerinden biridir. 2009 yılında 150 milyon ton üretimle, arpa üretimi mısır, pirinç ve buğdayın ardından dördüncü sırada yer almaktadır (FAO, 2011).
İtalya, Forlì
...Su, süt veya et suyu içinde pişirilir; hazırlama türüne bağlı olarak: sıvıyı kaynamaya getirdikten sonra, taneler tencereye eklenir ve 20-25 dakika pişirilir. Buharda veya fırında da pişirilebilir. Organik arpa, vitaminler (E vitamini ve B grubu vitaminleri) ve mineraller (fosfor, potasyum, çinko, magnezyum, demir, silisyum ve kalsiyum) açısından oldukça zengindir.
Yunanistan, Haidari-Athens
... BERRIES - ALFALFA - KAYISI ÇEKİRDEĞİ - ARONIA BERRIES - BAOBAB - ARPA OTU - YABAN MERSİNİ - KAKAO ÇEKİRDEKLERİ - KAKAO PARÇALARI - CAMU CAMU - KEDİ PENÇESİ - CATUABA - CHIA TOHUMU - CHLORELLA - KIZILCIK - DONG QUAI - GINSENG - GRAVIOLA - GUARANA - HE SHOU WU - KENEVİR PROTEİNİ - KENEVİR ÜRÜNLERİ - KEDİ İĞNESİ - KELP - LUCUMA - MACA - MAITAKE - MESQUITE - MORINGA - MSM TOZU - MUCUNA - DUT - NOHUT...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play