İtalya, Bronte
...Yarı mamul ürün, %100 antep fıstığı, yabancı menşeli. %100 konsantre antep fıstığı ezmesi, yüksek kaliteli dondurma, krema ve tatlı hazırlamak için idealdir.
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaları hazırlamak için kullanılabilirler: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri, bisküvi.
Fransa, Objat
...İçindekiler: AB dışı menşeli sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini) şekerlenmiş portakal kabuğu, fındık, yaban mersini, kızılcık, incir, antep fıstığı, badem. Besin değerleri 100g için: Enerji 2063Kj, 501Kcal, yağ 36g, doymuş yağ asitleri 16g, karbonhidrat 36g, şeker 34g, protein 6.2g, tuz 0.02g.
İtalya, Belpasso
... hazırlanmıştır; bu sayede uzun süre dayanabilen bir ürün elde edilirken kimyasal bileşen eklenmemiştir. Her tüketici, paket içinde Sicilya'ya özgü cannoli'yi kendin yapabilmesi için gerekli tüm malzemeleri bulacaktır. Portalımız www.mrfoodsicily.it adresinde ve bu bağlantıdaki YouTube kanalımızda, bu kiti kullanarak ürünü nasıl hazırlayacağınızı gösteren video eğitimini izleyebilirsiniz. Bu kit, dolayısıyla, herkes tarafından, pastacılık becerisine bakılmaksızın kolayca kullanılabilir.
Fransa, Talant
... tabanları hazırlamak için idealdir (pralin, gianduja, kaplama çikolata, antep fıstığı ezmesi, fındık ezmesi gibi malzemelerle karıştırıldığında). İki yaprak gitar kağıdı veya silikon mat arasında merdane ile açın, paslanmaz çelik kurabiye kalıpları veya bıçaklar kullanarak kesin. Ambalaj: 300g Şef ipuçları: Pırıltılı dantel krebinizi su geçirmez hale getirmek için, erimiş kakao yağı ile %5 oranında karıştırın. Referans: D200523 Stokta: 11 Ürün Boyutlar: 300 Gr...
İtalya, Belpasso
...Sicilya bademlerinin tüm lezzeti, çıtır çıtır nougat karelerinde. Doğal malzemeler ve geçen yüzyıla uzanan bir el işçiliği süreci. Ayrıca diğer çeşitlerde de mevcut: Badem, antep fıstığı, fındık. Ayrıca pastacılık serisi için, dökme olarak da mevcuttur.
...Çeşitli varyantlarla çikolata dolgulu tortina: İçerik Çikolata; Ricotta; Antep Fıstığı; Antep Fıstığı ve Ricotta. Yüksek pastacılık özeliklerinden biri. Çiğ veya pişirilmiş olarak, çok sıcak tüketilir. Eşsiz aromalar. Tortina, -18°C'ye kadar soğutulur ve özel hücrelerde saklanır. Bu süreç, yüksek kaliteli bir ürün elde edilmesini sağlar. 12'li paketler halinde 5 kutu içeren Tartineler. Paletleme için, ticari ofisle +39 3477240044 numarasından iletişime geçin.
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
İtalya, Milano
...pesto ve pâté'ye, diğerini (antep fıstığı, fındık ve badem) ezmelerin üretimine ve son olarak da şekerlemeler, krokanlar veya kaplamalı krokanlar gibi tüm pastacılık ürünlerine adanmış olmak üzere üç üretim tesisine sahiptir.
...GOLOSICILIA.it, el sanatları alanında bir gerçekliktir. En iyi kuru meyveleri (öncelikle Bronte antep fıstığı, Sicilya bademi ve Etna cevizi) üretir, dönüştürür ve ticaretini yapar ve pastacılık ve dondurmacılık için yarı mamuller sunar. Bronte antep fıstığı DOP sertifikalı Bronte antep fıstığı DOP'suz (Sicilya antep fıstığı) Avola bademi Sicilya bademi Nebrodi fındığı İtalyan fındığı Fındık Etna...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play