...Artem Oliva'nın Sızma Zeytinyağı, eşsiz Akdeniz otları ve kokularıyla zenginleştirilmiştir. En otantik ve geleneksel Akdeniz mutfağını yeni bir şekilde keşfetmek için mükemmel bir fikir; lezzetli ve yemeklerinizde kullanımı kolay.
Aroma Çeşitleri:
1. Trüf
2. Kırmızı Biber
3. Kekik
4. Limon
5. Biberiye
6. Fesleğen
7. Sarımsak...
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar
Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik:
- Kuru Mantar
- Sarımsak
- Fesleğen
- Siyah Trüf
- Beyaz Trüf
- Limon
- Acı Biber
- Kekik...
...Armut aromalı pecorino peyniri.
Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir.
Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir.
Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde.
İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk.
Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın.
Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
... aromatizeedilmiş, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, saflığını ve mineral zenginliğini koruyan geleneksel yöntemlerle toplanmaktadır. Ayı sarımsağı, tazeliği ve otantik tadı için titizlikle seçilmektedir. Bu nedenle, bu aromalar karışımının kalitesini ve olağanüstü lezzetini takdir edebilirsiniz.
Hızlı tarif fikri: Ayı sarımsağı ile domates salatası
Tarif fikri
Malzemeler:
4 olgun domates
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Referans:AR809635
Malzemeler: Guérande tuzu, ayı sarımsağı (10%)*...