İtalya, Villafranca
... yaratılmıştır. Scialatielli'yi bir yemek yarışmasında sunduğunda, bu makarnalar sayesinde yılın entremetier ödülünü kazanmıştır. Taze Makarna ve Kuru Makarna Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirmek. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğutulmuş Taşımacılık Stef...
Fransa, Melle
Melle et une Pâte, Marais Poitevin (79) yakınlarında bulunan bir makarna üreticisidir. Yerel hammaddelerle mükemmel kuru ve taze makarnalar üretiyoruz. Makarlarımız benzersizdir ve size orijinal tatlar sunuyoruz: ayı sarımsağı, deniz yosunu, ısırgan otu, safran, melek otu, mantar, spirulina, kenevir, nane ve Espelette biberi. Ürünlerimizin gerçek kalitesini garanti etmekten gurur duyuyoruz. Ürünle...
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...Bileşim: %100 Yumuşak Buğday Unu ve Su Pişirme: maksimum 4 ila 6 dakika Saklama: kuru ve ılımlı bir yerde. 4 Şekil: Penne, Burgu, Kabuklar ve Curvi Rigati Alerjen: Gluten Makarna: 500g...
İtalya, Brusaporto
1970'ten beri el yapımı makarna. Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle. Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi. Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
İtalya, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
Eşleşen ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Diğer Ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Provence usulü pistou çorbası tarifi. Malzemeler: su, beyaz fasulye %5,3, kırmızı fasulye %5,3, düz fasulye %4,4, patates %4,4, kabak %6,6, limon püresi %1,3, karabiber, makarna %1,3, havuç %4,4, fesleğen %4,4, sarımsak %4,4, tuz, zeytinyağı %2,2, taze domates %11.
İtalya, Milano
IT - FOG, geri dönüştürülebilir ambalaja sahip, glütensiz, organik bir artisan makarna markasıdır. Katkı maddesi içermeyen hamurlar üretiyoruz ve yüksek kalite standartlarını sağlamak için tüm ürünleri test ediyoruz. Perakendeciler, e-ticaret, horeca faaliyetleri ile toptan çalışıyor ve özel etiket projeleri geliştiriyoruz. Yemeklerin geleneksel lezzetini kaybetmeden evrilebileceğine inanıyoruz...
Hollanda, Gorinchem
...Lezzetli İtalyan makarna yemeklerini kısa veya uzun makarnamızla hazırlayabilirsiniz. İtalya'dan doğrudan ithal edilen lezzetli hamur işleri. Sadece özenle seçilmiş makarna ustaları tarafından el yapımı olan İtalyan artisan makarnası sunuyoruz. İtalyan tutkusu her yerden fışkırıyor! Pastaficio'da ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Tam buğday makarnasından spelt makarnasına, organik...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play