Almanya, Butzbach
...yüksek buharlaşma oranları ile ürün tabakasından sürekli olarak buharlaşır. Asılı bıçaklar, ürünün ısıtma yüzeyine yapışmasını önlemek için minimum bir boşlukla tasarlanmıştır, ancak asla ısıtılmış duvarla temas etmezler. Ürün, kurutucuya üst kısmından girer. Buharlaşma, kaynama noktasına ısıtıldıktan sonra başlar. Süspansiyon bölgesinde ilk katı maddeler oluşur ve uçucuların buharlaşmasının ilerlemesi ve asılı bıçaklar tarafından sürekli kesilmesi ile hamur toz haline gelir. Nihai katı ürün, uygun bir hava kilidi aracılığıyla kurutucunun alt kısmından yer çekimi ile boşaltılır.
Force Ketten Germany GmbH, EGINLIOGLU grubunun bir üyesidir. Force Ketten, 2 mm'den 16 mm'ye kadar çeşitli uygulamalar ve pazarlar için 100. kalite, 80. kalite, 50. kalite, 30. kalite ve kullanım sertleştirilmiş kalite segmentlerinde dörtgen ve yuvarlak çelik zincirler üreten ve tedarik eden bir şirkettir. Asma, zorlama zinciri, taşıma sistemleri, tarım, kaldırma ekipmanları, denizcilik, madencil...
... asılı kalır. Bu aşamada prosciutto yavaşça kurur, ardından yıkanır ve doğal havada asılır. Şimdi olgunlaşma süreci başlar, iki aşamaya ayrılır: dokuz aya kadar iyi havalandırılan alanlarda ve doğal hava değişimi ile, son olarak ise uzun olgunlaşma için mahzende.
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play