Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play