No results

Sonuç bulunamadı
"dondurulmus etler"

Ürün için "dondurulmus"
Donmuş Erik
Tam (çekirdekli/çekirdeksiz) Yarim Sınıf A, B Reçel...
donmuş çilek
donmuş çilek...
donmuş böğürtlen
donmuş yabani böğürtlenler...
Donmuş meyve
Donmuş meyve...
Frozen 2'den Olaf
Frozen 2'den Olaf - yeni film...
IQF Donmuş Organik Şeftali
Şeftali, Latince adıyla Prunus Persica, Gülgiller familyasına ait şeftali ağacının yenilebilir meyvesidir. Fabrika teslim alındığında, taze organik ş...
Yaban Mersini 1kg - Donmuş Ürünlerimiz
Yaban Mersini 1kg - Donmuş Ürünlerimiz...
Donmuş gıda - IQF dondurulmuş sebzeler ve meyveler
We ''are as one of the Turkish food supplier'' transport Turkish foods such frozen to the world in safe and healthy condition. From planting to harves...
IQF çekirdeksiz vişne - dondurulmuş çekirdeksiz vişne
Dondurulmuş çekirdeksiz vişne (beyan 1/10) Sınıf 1'de mevcut...
Donmuş Yaban Mersinleri - Organik ve Donmuş Yaban Mersinleri
Tam dondurulmuş yaban mersinleri, 300 g'lık bir torbada paketlenmiştir. Çözmek için ürünü torbadan çıkarın ve buzdolabında bir kapta çözülmeye bırakın...
Donmuş Meyve Ambalajı
Yazın tadını "dondurmak" istediğinizde, meyvelerin dondurulması için mükemmel olan ambalajlar sunuyoruz. Bu folye türü, artan mekanik delme direnci ve...
Donmuş Meyveler
Donmuş meyvelerimizden bir seçki. (Organik/Geleneksel) Ticari meyve çeşitlerimizin kataloğu, çilek, böğürtlen ve frenk üzümü gibi yaygın meyvelerin y...
Ürün için "etler"
İberik Domuz Kaburga Et Şeridi
10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun kaburga kemiği arasından çıkarılan yağlı et parçası; ve yağ içeriği ile. Yaklaşık 100 ile 150 gr. arasında parça...
Dondurulmuş kıyma - 5Kg karton
10 x 500g karton başına - Donmuş kıyma - saf sığır eti...
Et Ürünleri için Halal Sertifikası
Kebap, hamburger, nugget, köfte, HAC biftek için Halal sertifikası - Açıklama no. 1'e bakın.
Donmuş et – haşlanmış - ham maddeler
Donmuş et – haşlanmış Mevcut paketler: 0.500 kg paket 1.05 kg paket (7 x 150 g) Ürün özellikleri: Salyangozlar bir kez 5-7 dakika pişirilir. Kabukları...
Vakumlu bonfile - Sığır Eti
Sırt, en değerli et parçasıdır. Yumuşak, nazik ve sulu kas dokusundan oluşur. En yaygın işlemlerden biri, hayvanın yaşına bağlı olarak 2-7 gün boyunca...
Flap Et
Vakumlu Hilal Büyük Bavette Vakumlu Hilal Bavette D'Aloyau Bavetta Grande Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Sakla...
İberik Bellota Chorizo - KÜLAHLAR VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ
İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezze...
BİR KOLLU ET TUMBLER - 400 LT DİKEY ET TUMBLER, 600 LT DİKEY ET TUMBLER
Etin baharatları daha iyi emmesi için vakum sistemi bulunmaktadır ve etin lezzeti artar. Dayanıklı tasarım, kaliteli işçilik ve paslanmaz çelik yapısı...
Faux Filet - Arka - Kesime Hazır - Patlamış
Faux Filet - Arka - Kesime Hazır - Patlamış...
Tavuk butu eti
Derili veya derisiz tavuk butu eti. Farklı ambalaj seçenekleri mevcut, taze veya dondurulmuş.
Kızarmış et tadı
Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemekl...
Et sosis
Et sosis, Monte Safira'nın titizlikle ve özenle hazırladığı klasik bir Portekiz sosisidir. En kaliteli yerel etlerden üretilen bu sosis, geleneksel ba...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play