Avusturya, Königsdorf
... işlevsellik, örneğin jel, çırpma, emülsifikasyon, yapıştırıcı. Yumurta albumen tozu, ürünlerin kalitesini ve raf ömrünü artırmak için kullanılabilir. Görünüm gevşek toz veya büyük parçalar halinde, homojen sarı, normal yumurta akı kokusuna sahip, koku yok, safsızlık yok. Tipik uygulamalar arasında jambon, sosis, surimi, erişte, instant erişte, şekerleme, sos, dondurma bulunmaktadır. Raf ömrü gölgede...
Avusturya, Klagenfurt Am Wörthersee
...Aromatik ve lezzet açısından olgunlaşmış lezzetler için. İklim Olgunlaştırma Dolabı El yapımı et veya sosis ürünleri mi üretiyorsunuz? Salami, pastırma, jambon veya tam lezzetini ortaya çıkarmak için daha uzun süre olgunlaşması gereken benzer lezzetler? O zaman KKT Lackner'ın olgunlaştırma dolabı tam size göre. Bir olgunlaştırma dolabı, tüm olgunlaşma süreci boyunca istediğiniz ve ayarladığınız nem ve sıcaklığı sağlar. Ürünleriniz, sıcaklık dalgalanmalarına karşı korunurken, eşit şekilde tat ve aroma geliştirebilir.
...Volano Serisi Schwungrad Dilimleme Makinesi Bu makine, retro tasarımıyla el işçiliği ile üretilmiş çok popüler bir modeldir. Şarküteri ürünleri gibi jambon, sert sosis ve daha fazlasını ince ince işlemek için idealdir. Restoranlarda veya şık oturma odası ya da yemek odalarında dikkat çekici bir parça olarak bu makine bir zorunluluktur. El ile çalışan dilimleme makinesi, kültürel lüksü sevenler...
Avusturya, Guntramsdorf
... sürecinden tasarruf - Dilimleme sırasında yüksek hassasiyet için çok iyi kaliper uyumu - Doldurmaya hazır tüpler ve "hepsi bir arada süreç" ile yüksek ürün güvenliği - Çevre dostu ve cüzdana da dost - Tütsü odasının zahmetli temizliği yok - Temizleme suyunun pahalı nötralizasyonu yok Kaliper Spektrumu: 49'dan 165 mm'ye kadar Duman Transferi: - B2 Orta Duman Tonu -> Sosis ve Tavuk Jambonu - H5 Koyu Duman Tonu -> Pişirilmiş Jambon - H6 Çok Koyu Duman Tonu -> Pişirilmiş Jambon Kaliper Spektrumu: 49'dan 165 mm'ye kadar...
Avusturya, Vienna
...Trüf yağı, zarif ve aromatik bir baharat yağıdır. Primadonna'dan elde edilen yüksek kaliteli soğuk sıkım zeytinyağı ile yapılmaktadır. Trüf yağı, özellikle risotto ve makarna, carpaccio, çırpılmış yumurta, peynir, patates püresi, krema sosları / hafif bağlı soslar, çırpılmış yumurta / kızartılmış yumurta, yumuşak yumurta / poşe yumurta / onsen yumurtası ve jambon gibi yemekleri zenginleştirmek için uygundur. İçerik: 150 ila 750 ml Tat: orijinal siyah trüf Tadı, ince zeytin aroması ile doğal trüf dilimleri ile.
...Strateji ile Fikir İki Hollandalı iş arkadaşının dayanıklı ve şık jambon dilimleme makineleri üretme fikriyle başladı. Biri, W. A. van Berkel, 1898'den itibaren Rotterdam'da bu makineleri üretmeye başlarken, diğeri Henry Rassaerts, 1896'dan itibaren Viyana'da bir temsilcilik kurmaya başlar. Burgtheater yakınında, Orta Avrupa metropolünün merkezinde ve Avrupa'nın doğusuna açılan kapıda. Düşünceli...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play