Avusturya, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Salmonella":"ND in 25 g","Listeria":"ND in 25 g","E.coli":"<10 org/g","Koliform":"<100 org/g","Koagülaz +ve stafilokoklar":"<100 org/g"},"Ambalaj":"Çanta, Toplu, Paket","Menşei":"Sığır","Tür":"Sert Peynir","Ağırlık (kg)":"25","Peynir Türü":"Mozzarella","Katkı Maddeleri":"Tuz","Şekil":"Küplü","Renk":"Açık Sarı","İşleme Türü":"Sterilize","Raf Ömrü":"24 Ay","CHEMICAL":{"Ortalama Tuz":"0.7-1.2%","Yağ":{"Minimum":"45%","Maksimum":"48%"},"Nem":{"Minimum":"42%","Maksimum":"45%"}},"Yağ İçeriği (%)":"45-48"}...
Avusturya, Wien
...Uluslararası Standartlar Organizasyonu ISO/TC 34/SC11, Birleşmiş Milletler Gıda Standartları, FAO Codex Alimentarius CODEX STAN 210-1999 Adlandırılmış Bitkisel Yağlar için Standart veya Üretim Ülkesi Standardına uygundur. Kalite: İnsan tüketimi için uygun, yabancı maddelerden, diğer yağlardan veya hayvansal yağlardan arındırılmış. Renk (51/4 Lovibond): Maksimum Kırmızı 3, açık sarı, temiz ve şeffaf. Koku: Karakteristik tat ve kokusuz. Görünürlük: Herhangi bir tortu ve bulanıklık olmadan. Tat: Nötr, yapay bir tat olmadan, bozulma veya herhangi bir garip ya da kötü tat ve koku olmadan.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play