Almanya, Schoenebeck
... Higholeik organik ayçiçek yağının elde edilmesinde yalnızca belirli, doğal olarak yetiştirilmiş ayçiçek çeşitleri kullanılmaktadır. Bu çeşitler, çok yüksek oranda tekli doymamış oleik asit içermektedir ve bu nedenle, orijinal linoleik formuna göre daha ısıya dayanıklıdır. Bu sayede, higholeik organik ayçiçek yağımız daha yüksek pişirme sıcaklıklarına da dayanabilir. Ek bir rafinasyon süreci ile bu ayçiçek yağı çeşidi, kızartma ve derin yağda kızartma için idealdir. Oleik asit açısından zengin organik ayçiçek yağının aksine, bu yağ dikkat çekmektedir.
Fransa, Mietesheim
...su, rémoulade %23 (ayçiçek yağı, hardal (su, hardal tohumları, sirke, tuz, koruyucu: sodyum bisülfit), modifiye nişasta, tuz, hindistancevizi bitkisel yağı, laktoz, süt proteinleri, dehidre yumurta sarısı, şeker, asidik madde: sitrik asit, doğal aromalar, kıvam artırıcı: xanthan gum, koruyucu: sodyum disülfid), sirke. Mevcut: 130g, 200g kavanozlarda ve 1kg kova içinde.