Fransa, Le Sen
... ağaçların yaprakları, aromaterapi için bir esans üretmek amacıyla damıtılmaktadır. Ref: RAVIHE1BF Ürün Ailesi: RAVINTSARA Ekstrakt Türü: Esansiyel yağ INCI Kodu: %100 CINNAMOMUM CAMPHORA YAPRAK YAĞI Üretim Ülkesi: MADAGASKAR Hasat Ülkesi: MADAGASKAR Bitki Bölümü: Yaprak Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Cinnamomum camphora (L.) J. Presl Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün.
...Böğürtlen, narenciye, üzüm, yeşil yapraklı sebzeler ve şifalı mantarlardan elde edilen 20 organik süper gıda ile formülümüz, en doğal haliyle tam bütün gıda beslenmesi sunar. Her kapsüldeki bileşenler (tamamı organik) Aloe Vera jel tozu, Kale tozu, Elma tozu, Tarçın tozu, Acai meyvesi tozu, Acerola tozu, Pancar suyu tozu, Böğürtlen meyvesi tozu, Yaban mersini tozu, Brokoli tozu, Havuç tozu, Kızılcık meyvesi tozu, Limon tozu, Noni meyvesi tozu, Ahududu tozu, Ispanak tozu, Maitake tozu (Grifola frondosa), Shiitake tozu (Lentinus edodes), Agaricus tozu (Agaricus bisporus), Kahverengi Pirinç unu.
Mısır, Elfayoum
...KANELOLU BÜTÜN KANELOLU YARIM KANELOLU TOZ Botanik Adı: cassia Sp Net Ağırlık: 20 Kg – 25 Kg / ÇANTA...
Almanya, Nürnberg
... Karanfiller bütün veya toz halinde kullanılabilir ve genellikle garam masala ve balkabağı baharatı gibi baharat karışımlarında bulunur. Tarçın ve muskat gibi diğer sıcak baharatlarla, elma ve portakal gibi meyvelerle iyi bir uyum sağlarlar. Karanfiller ayrıca turşu baharatları ve sıcak şarap için de önemli bir bileşendir.
Hollanda, Rhenen
...Bademleri çeşitli çeşitlerde kaplıyoruz, örneğin bütün (doğal ve haşlanmış), doğranmış, dilimlenmiş vb. Bademler, temel lezzetlerimizden biri ile kaplanabilir: bal, karamelize, tarçın, akçaağaç, vanilya veya zencefilli kurabiye. Favori lezzetinizi renklendirmek için, bazı lezzetli doğal otlar ve/veya baharatlar ekleyebiliriz, örneğin: Kelt deniz tuzu, acı biber, sarımsak, karabiber, kakao...
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Zencefilli el yapımı süslenmiş kurabiyeler Araba & Helikopterler. Koleksiyon "ÇOCUK" - İçindekiler: un, şeker, bal, tereyağı (pastörize krema, tuz), protein şurubu (şeker, kurutulmuş yumurta akı, doğal gıda boyaları [beta-karoten, safran çiçeği özü, klorofil, paprika özü, karamel, mavi spirulina özü, karmen], pastörize bütün yumurta, kabartıcı (sodyum bikarbonat, sodyum bisülfit, mısır nişastası), kakao tozu, ezilmiş zencefil, tarçın, vanilin (doğal aroma), sorbik asit (koruyucu). boyut:: 7.87 x 5.98 x 5.08 inç Net: :100...
Fransa, Paris
...siyah çay, tarçın parçaları, anason tohumları, zencefil parçaları, kara biber taneleri, karanfil, hindiba kökleri, kakule tohumları, bütün kakule. SU SICAKLIĞI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 3 ila 5 dakika...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Bal ile kuru meyveli 280g'lık zencefilli ekmek, hediye etmek için güzel bir ahşap kutuda. İçindekiler Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %18 kuru meyve (kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, yaban mersini), %3 bütün soyulmuş badem, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom...
Fransa, Poitiers
...Riga Espresso'nun Le Baume Noir'u, tatlılık ve acılık arasında bir denge sunuyor. Kavrulmuş kahve ve tarçın notaları, aromatik bitkilerin acılığıyla birleşerek, aynı zamanda tatlılık katan karamelize dokunuşların da ortaya çıktığı bir bütün oluşturuyor.
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Pişirme yöntemi\nBir şişe kuru kırmızı şarap (0.75l) alın. Şarabı emaye bir tencereye dökün, paketin içeriğini ve damak tadınıza göre şeker ekleyin. 70 dereceye ısıtın, kaynatmayın! Sıcak şarabın 30 dakika demlenmesine izin verin. Süzün. Sıcak servis yapın.\n\nIngredients\nPortakal (kurutulmuş dilimler), kuru üzüm, Seylon tarçın çubuğu, zencefil kökü, limon kabuğu, yıldız anason, bütün kakule, karanfil.\n\nNutrition value on 100 gr.\nProtein (g / 100g)… 5,0\nYağ (g / 100g)… 4,0\nKarbonhidrat (g / 100g)… 62\nEnerji değeri (kcal / 100g)… 300"}...
... yenibahar gibi taneli ve kabuklu ürünleri de tane olarak temin ederek, öğütme işlemlerini kendi tesislerinde gerçekleştirir. Böylece baharatın öğütülürken koku ve tazeliğini kaybetmemesini sağlar. İşte bütün bu hassasiyet, Hazra markasının daha ilk anda “kalite ve güven”i akla getirmesinin başlıca nedenidir.
Türkiye, Konya
... yenibahar gibi taneli ve kabuklu ürünleri de tane olarak temin ederek, öğütme işlemlerini kendi tesislerinde gerçekleştirir. Böylece baharatın öğütülürken koku ve tazeliğini kaybetmemesini sağlar. İşte bütün bu hassasiyet, Hazra markasının daha ilk anda “kalite ve güven”i akla getirmesinin başlıca nedenidir.
Fransa, Vitrolles
... çiçekler, aromatik otlar ve tozlar yelpazesi sunuyoruz. En çok satan ürünlerimiz arasında tarçın, karabiber, yıldız anason, susam tohumları ve sarı köri veya ras el hanout gibi baharat karışımları bulunmaktadır. Taleplerinize yanıt vermek için pazartesiden cumaya, e-posta veya telefonla ulaşılabiliriz.
Belçika, Peissant
... kakule, taze kişniş, hibisküs, karanfil, hardal tohumu, bütün muskat, kekik, safran, Muntok, Saarawak, Kampot, Pondichéry, Tellichéry, Java uzun, Sélim, Chloë...) ve ayrıca Goji berry, Espelette biber tuzu, niora, galanga, cajun karışımı, Malawi kırmızı biberleri, Madagascar vanilyası gibi ürünlerimizi dağıtmayı tercih etmiştir.
Almanya, Hameln
...kurutulmuş ve toz zencefil, 8cm-10cm-12cm tarçın çubukları ve toz tarçın, 15cm-17cm vanilya çubukları ve vanilya tozu, bütün siyah biber hafif ve ağır, yabani biber (Voatsiperifery). Ayrıca başka ürünler de sipariş edebilirsiniz ve biz bunlarla ilgilenmekten memnuniyet duyarız. Bu ürünler hâlâ Madagaskar'da, ancak ürün örneklerini size hemen gönderebiliriz ve eğer ilginiz varsa, bu ürünleri doğrudan size ithal etmemizi sağlayabiliriz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play