İspanya, Alcora
...Yaz trüfleri ekstra fırçalanmış. Yaz trüfleri, zarif toprak aromasıyla bilinen bütün trüfler, hafif ceviz tadı ve kış trüflerine kıyasla daha hafif profili ile değerli kılınmaktadır. Bu trüflerin dış yüzeyi, koyu kahverengi ile siyah arasında dokulu bir yapıya sahip olup, iç kısmı açık bej renginde damarlarla bezeli olup, kalitelerini gösteren karmaşık damarlar barındırır. Yaz trüfleri genellikle...
İtalya, Radicofani
...Bu, taze peynirler kategorisine ait başka bir pecorino'dur, oldukça hoş bir tada sahiptir, yaklaşık 0,500 kg ağırlığındadır. Trüf ile Valdorcino altıgen şekildedir. Bunu ayrıca bütün olarak vakumlu ambalajda sunuyoruz, olgunlaşma süresi yaklaşık 10 gündür.
İtalya, Firenze
...Yaz Trüfü, şirketimizin yeni bir ürünüdür. Yaklaşık 35 gram ağırlığında, doğal halde ama kavanozda bir bütün trüf. Dilimlenmiş veya kremalı işlenmemiş bir bütün trüfün nasıl göründüğünü göstermek için idealdir ve isteğe ve kişisel zevke göre yemeklerin üzerine dilimlenebilir. Kaçırılmaması gereken bir ürün.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Uncinatum VITT Spaccato, doğal çatlaklar veya hasar nedeniyle bütün bir form göstermeyen, çarpık siyah trüfleri ifade eder. Kusurlu görünümüne rağmen, spaccato trüfü Tuber Uncinatum'un tipik aromasını, mantar, fındık ve orman altı notalarıyla birlikte korur. Estetik görünümün ön planda olmadığı mutfak kullanımı için ideal bir seçenektir, ancak lezzet her zaman esastır.
Fransa, Malataverne
... tarafından büyük talep görmektedir. Siyah trüf veya Périgord trüfü, Latince adıyla Tuber melanosporum, yalnızca kireçli topraklarda, trüf ağaçları (meşe, fındık, ıhlamur, karaağaç vb.) köklerinin 1 ila 15 cm derinliğinde bulunur. İlkbaharda gelişir ve ağustos ayından itibaren büyümeye başlar, birkaç ay sonra olgunlaşır. Olgunlaştığında, genellikle bir trüf köpeği, domuz veya sinek yardımıyla toplanır (bu işleme "cavée" denir).
Avusturya, Vienna
...taze siyah trüf (Tuber Aestivum), bütün ve 20 gr + Latince adı Tuber aestivum vitt. Yaz trüfünün tadı, iyi olgunlaştığında hafif fındıksıdır. Hasat sezonunun başında eti beyazdır ve sezon ilerledikçe kahverengi bir ton alır. Aroma sezon boyunca daha güçlü olacaktır. Derisi koyu kahverengi ile siyah arasında olup, piramidal siğillerle kaplıdır. Eylül / Ekim ayında yaz trüfü yerini alır. Avusturya'dan 48 saat içinde ekspres teslimat.
Fransa, Morrières Les Avignon
...konserve veya kavanozda trüf (bütün, dilimlenmiş, kabuklar...) trüf bazlı ürünler (yağlar, soslar ve baharatlar) ile atıştırmalıklar (cips, kaju fıstığı...) ve sürülebilir ürünler (tartuffenade...) bulunmaktadır. Şirket, Fransa'daki tüm pazarlarda ve ihracatta La belle truffe markasıyla büyük dağıtım, la cave à truffe markasıyla gurme marketler, Truffières de Rabasse Recettes de chef markasıyla HORECA...
Fransa, Paris
... kroketin içine yerleştirilebilecek 'presé' dilimleri veya 'artırılmış' bir tarama olan CaviarCream. Diğer bir yenilik: risotto veya çırpılmış yumurtalar üzerinde toz veya bütün taneler halinde tüketilebilen kurutulmuş havyar çiçeği... Havyar ve tütsülenmiş balıkların ötesinde, PETROSSIAN, diğer şenlikli ürünlerin yelpazesini yavaş yavaş genişletmektedir: foie gras, trüf, çikolata, ayrıca bazı Rus...
... bölgelerinden gelen Parmigiano Reggiano DOP, 36 aydan 80 aya kadar değişen olgunluk süreleriyle. 12 - 24 yıldan 30 yıla kadar ahşap fıçılarda yaşlandırılmış Modena IGP Geleneksel Balsamik Sirke. En az 24 ay olgunlaşmış Parma Jambonu DOP, Culatello di Canossa (RE), Felino Salamı, Eşek Mortadellası, Eşek Salamı, Strolghino. Ön pişirilmiş ürünler: Cotechino, Zampone, Pişirilmiş Salam, ayrıca Trüf aromalı...
İtalya, Bergamo
...Nespoli funghi, 1943 yılında Bergamo'da kurulmuştur ve zamanla doğal mantarlar ile beyaz ve siyah trüflerin satışında uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, kalite ve en iyi ürünlerin araştırılması garantisi olan çok kontrollü bir tedarik zincirini takip etmektedir. Taze mantar (ovoli, porcini, finferli, trombette da morte ve lattari), trüf (Bianco d'Alba ve Bergamo veya Umbro siyahı), yalnızca yüksek kaliteli kuru mantar (spugnole veya morchelle, finferli, porcini ve karışık mantarlar) ve dondurulmuş mantar (bütün veya dilimlenmiş porcini) satışıyla ilgileniyoruz. Dünyaya express kargo ile gönderim.
Fransa, Blagnac
...La Maison Baumont, Fransa'nın Güneybatısı'nda yer alan bir aile işletmesidir ve trüf konusunda uzmanlaşmıştır. Bu işletme, trüfü en iyi şekilde kullanmanız için size tavsiyelerde bulunacak ve "Trüf ile Bal Soslu Deniz Tarağı" veya "Mantarlı Yumurta" gibi özel yemek tarifleri sunacaktır. Çevrimiçi mağazası sayesinde, taze beyaz veya siyah trüf ya da yaz trüfü bulabileceksiniz; ayrıca bütün trüf...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play