Belçika, Anderlecht
... kapasite: Bu dolaplar, yoğun mutfaklarda kesintisiz bir üretim sağlamak için büyük miktarda bıçak ve kesme aleti barındıracak şekilde tasarlanmıştır. 20 bıçağa kadar. Gıda güvenliği: Bıçak sterilizasyonu, çapraz kontaminasyon riskini önemli ölçüde azaltarak gıda güvenliğini ve restoran endüstrisi standartlarına uyumu sağlar. Referans: CAS20C Marka: Casselin Boyutlar (mm) (UxDxY): L 565 x D 160 x Y 657 mm Güç (kW): 15 W / 230 V Brüt ağırlık (Kg): 11...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... dolapları ozon üretir, bu da aletlerin mükemmel bir şekilde dekontamine edilmesini ve kusursuz bir hijyen sağlamasını garanti eder. Restoranda hijyen, müşteri memnuniyetini sağlamak ve olumsuz durumları önlemek için kaçınılmaz ve zorunlu bir koşuldur. Bu bıçak dolabı, beklentilerinizi tam olarak karşılayacak ve kusursuz bir hijyen sağlayacaktır. Boyutlar: L310 x D120 x Y600 mm...
...Armoire LCF 1500 3P. İdeal için: Bıçak sepetleri • Palet kutusu • Avrupa kaseleri • Gastro plakalar • Paletler • Peynir kalıpları • Peynir rafları... LHM, yıkama, hijyen ve taşıma projelerinizde size destek olur. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Çek Cumhuriyeti, Brno
...Yedek piller 10.8 V, Endüstriyel elektrikli süpürge, Yedek piller 18 V, Direk testere, Direk çit budayıcı, Balta, Çit makası, Çim makası, Budama makası, Kırma makası, Çakmak taşlı katlanabilir bıçak, Kamp baltası, Kamp machete, Halı bıçağı, Kemer kesici ve cam kırıcı ucu olan bıçak, Masa vise, Atölye masası, Atölye dolabı, Delikli panel, Mobil atölye dolabı, Atölye düzenleyici, Allen anahtar seti...