ufs.country_names.RU, Saratov
...Değerli kuraklığa dayanıklı gıda ve yem baklagil bitkisi, gıda ürünü. En eski tarım ürünlerinden biri. Gıda ve yem bitkisi olarak yaygın bir şekilde yetiştirilir. Birçok Asya halkı için mercimek, ekmek, tahıllar ve hatta etin besin özelliklerini yerine getirebilen en önemli protein kaynaklarından biridir.
Fransa, Rueil-Malmaison
...Ürünü daha yukarıda bulunan bir malzemeden daha aşağıda bulunan bir malzemeye aktarın. İhtiyaçlarınıza ve yeteneklerinize göre uyarlanabilir.
Özbekistan, Samarkand
...Börülce, Orta Amerika ve Meksika'ya özgü bir baklagil olan yaygın fasulye (Phaseolus vulgaris) çeşididir. Yaygın fasulye, dünya genelinde önemli bir gıda ürünü ve ana protein kaynağıdır. Çeşitli geleneksel yemeklerde kullanılan börülceler genellikle iyi pişirilerek tüketilir. Çiğ veya yanlış pişirilmiş börülceler toksiktir, ancak iyi hazırlanmış fasulyeler dengeli bir diyetin sağlıklı bir bileşeni olabilir.
ufs.country_names.RU, Moscow
... yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Kullanım Alanları Tatlılar, hamur işleri, kurabiyeler, her türlü fırın ürünü, et, balık ve baklagil yemekleri, tentürler ve likörler. Tat Tatlı, aromatik, gerçekten baharatlı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 18 Yağ (g / 100g)… 16 Karbonhidrat (g / 100g)… 35 Enerji değeri (kcal / 100g)… 360...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play