Türkiye, Samsun
...Vücudu kolayca soyulabilen, gümüş renkli, ince ve yuvarlak pullarla kaplıdır. Çok lezzetli ve sağlıklı bir balıktır. Çeşitli vitaminler ve mineraller içerir. Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, iyot, çinko, D, A ve B vitaminlerini içerir. Türk somonu protein açısından zengindir. Kesim Tipi: Derisi Soyulmuş Fileto D-düzeltme Boyut Aralığı: 450 - 900 / 900 - 1.300 G Saklama Yöntemi: Dondurulmuş IQF Satış: Toptan Ambalaj Yöntemi: 3 Kg Karton kutu, %10-20 Glazür ile Üretim Yeri: Karadeniz, Samsun Türkiye...
İsviçre, Wollerau
... kat uzatırken, besin değerlerini ve lezzetini koruyun. Sunum İHTİYAÇLARINIZ GÖZ ÖNÜNDE TASARLANMIŞ OLAN VACSY® POLİKARBONAT KAPLAR, GIDA KORUMAYI SAĞLIKLI HALE GETİREN YENİLİKÇİ ÖZELLİKLERE SAHİPTİR, AYNI ZAMANDA... PARA TASARRUFU: Gıdalar çok daha uzun süre taze kaldığı için, bozulmuş veya bayat meyve, sebze, et, tavuk, balık, atıştırmalık, peynir ve daha fazlasının miktarını büyük ölçüde...
İtalya, Novoli
...Canlı Helix Aspersa Muller sümüklü böceklerimiz iyi bir şekilde sınıflandırılmış, sağlam ve dayanıklıdır. Doğal habitatlarında toplanır ve kalite ile tazeliği garanti etmek için sağlık açısından seçilip sertifikalandırılır. Saklama süresini korumak için kontrollü sıcaklıkta depoluyoruz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, kuru, temiz ve arındırılmış sümüklü böcekler, tüketmeye hazır...
....) geliştirilmiş surimi ürünleri ürettiğimizi unutmayın. PESK BIZ serisi, markamızın soğutulmuş/dondurulmuş perakende serilerinden biridir. Diğer mevcut ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Paket üzerindeki diller: Fransızca Üretim sonrası toplam raf ömrü: 60 gün Fabrika sevkiyatında minimum garanti raf ömrü: 35 gün Saklama sıcaklığı: 0 ile +4°C arasında...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl Toprak: Kil- Kalker Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Açık • İlk burun: Beyaz Çiçek • İkinci burun: Beyaz Meyveler • Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları • Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu: • Balık, deniz ürünleri, Aperatifler…. Saklama: 2 ila 3 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.
Fransa, Saint-Etienne
Belçika, Bruxelles
...Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, fırın yemekleri ve güveçler için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan Filet de bœuf, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu filet de bœuf, kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
Hollanda, Bv Nijkerk
... (İspanyol uskumrusu), siyah uçlu ve döner köpekbalıkları, jack crevalle, kırmızı balık ve snook için popüler bir yem balığıdır. İplikler, çok küçük parçalara kesildiğinde ve akıntıya bırakıldığında veya yem sepetine bırakıldığında harika bir yem oluşturur. İplik hamsileri ayrıca, dağıtım poşetlerinde ve toplu kutularda satılan dondurulmuş yem haline getirilir. Saklama: Soğutucu Konteyner – 18° Santigrat Son Kullanım Süresi: 24 AY...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... şarap; deniz ürünleri, balık ve peynirlerle harika bir uyum sağlıyor. Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzümler: %70 Sauvignon, %20 Sémillon, %10 Muscadelle AOC: Entre-deux-mers Saklama: Şu anda içilebilir ve 203 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Auxerre
... (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"başlangıçlar (foie gras), etler (şekerli limonla fırınlanmış tavuk, kuzu beyinli morille), balık ve deniz ürünleri (narenciye soslu ızgara ıstakoz, soğuk servis edilen Malta usulü ıstakoz), peynirler (roquefort), tatlılar...
Almanya, Übersee
... biyoyararlanım İçerik (% w/w) Propolis Ekstraktı %2 ± 0.1% Bu bir doğal üründür, konsantrasyonlar değişkenlik gösterebilir. Alerjen Beyanı Süt, yumurta, yer fıstığı, balık, ağaç yemişleri, kabuklu deniz ürünleri, soya veya buğday içermez. Tüketim Tavsiyesi Günde 10 damla (sade veya biraz su ile) Saklama Önerilen sıcaklık <25°C (<77°F) Raf ömrü 12 ay – doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.
İtalya, Trieste
... mükemmel, meyve ve sebzelerin yanı sıra et, balık, foie gras veya şarküteri ürünleri için de uygundur. Weck cam kavanozları, reçel ve sos servis etmek için idealdir: ünlü işlevselliğin yanı sıra masada özellikle güzel görünmektedir.
... yaklaşım benimsiyoruz. UZMANLIĞIMIZ Doku Elastikiyet Emülsifikasyon Son ürünün dayanıklılığı Kuru kesim Son ürün verimi Hayvansal ürünlere alternatifler Tat Sineresisin önlenmesi Reçete maliyetinin azaltılması Son kullanma tarihinin uzatılması Üretim israfını önleme İade oranını azaltma Balık olgunlaştırma Saklama süreleri Tuzlu su / Balık enjeksiyonu Karides çubukları "surimi" Elastikiyetin stabilizasyonu Deniz ürünleri ve tatları Balık sosisleri / Sosisler Baharatlar Verim + Renk Kaplama Ranzılık Karideslerde siyah lekeler...
Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play