Almanya, Heidelberg
...Balık aromalı baharat, yemeklere belirgin bir okyanus tadı katmak için hazırlanmıştır; deniz ürünleri çorbaları, soslar ve vegan deniz ürünleri ikameleri için mükemmeldir. %100 doğal aroma balıktan elde edilmektedir. Terin, hazır pişirilmiş yemekler ve balık sosislerinde balık tadını artırmak için idealdir.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... çalışıyor. Yerel deneyimli trüf avcılarıyla yakın işbirliği yaparak, çevreye saygılı ve dikkatli bir toplama süreci sağlıyoruz. "Tartufo Nero Uncinato"nun Özellikleri "Tartufo Nero Uncinato", Tuber Aestivum'un bir çeşidi olarak, belirgin kokusu ve klasik yaz trüfüne göre daha yoğun tadı ile öne çıkıyor. Estetik olarak, siyah bir kabuk ve beyaz damarlarla geçilmiş koyu kahverengi bir iç yapıya sahip...
...Fesleğen, mutfakta taze ve hafif tadı ile son dokunuş olarak kullanılan bir aromatik bitkidir. Sebzeler, et, balık, çorbalar, makarna ve domates sosu için kullanılır. Ayrıca hazımsızlığa karşı ve parazit ilacı olarak da kullanılır. Çeşitli ağırlıklarda tepsi veya polistiren ambalajda mevcuttur.
Eşleşen ürünler
Fesleğen
Fesleğen
Diğer Ürünler
Kişniş
Kişniş
... ezmesi) hazırlamak için anahtar bir bileşendir; ayrıca et, balık yemekleri ve salatalar için lezzetli bir yan üründür. Tahin sadece bir dip sos değil, aynı zamanda lezzetli bir ekmek sürme, sos ve salata sosudur. Eşsiz tadı ve sayısız kullanım alanıyla, mutfak yaratıcılığınızı zenginleştirir.
Almanya, Bad Bentheim
... ve balık ile de çok iyi bir uyum sağlar. Taze ekşi bir tadı vardır ve baharatlı veya tatlı yemeklere derinlik katar. Bitkinin saplarının kurutulup öğütülmesiyle yumuşak, yeşil bir toz elde edilir. Öğütülmüş limon otu, taze limon otuna göre daha yoğun ve daha güçlü bir tada sahiptir, bu nedenle tozun miktarına dikkat edin ve yemeğinize yavaşça ekleyin. Ayrıca limon otundan çay da yapabilirsiniz. Curaçao'da bu çay on yıllardır içilmektedir. Ayrıca nefesi inanılmaz derecede ferahlatır!
İtalya, Martina Franca
...Le Frise Pugliesi, Puglia'nın geleneksel bir fırın ürünüdür ve kıtırlığı ile otantik tadı ile tanınır. Bu frise, sert buğday unu ve arpa ile yapılır ve içindeki nemi gidermek için üç kez pişirilir. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tadını çıkarmak için mükemmeldir. Le Frise Pugliesi, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve benzersiz ve gerçek bir tat garantisi sunar.
Belçika, Lokeren
...Beş hamsi nesli şirketimizi geride bıraktı! Hollandalı Parlevliet ailesi, insanlık tarihi boyunca hamsi işleme ve işleme faaliyetlerinde bulunmuş ve bunu her zaman kaliteyi en önemli rehber olarak alarak yapmıştır. Belçika'nın Merelbeke-Munte şehrinde bulunan Haring ve Visgroothandel Parlevliet, 1986 yılında Nicolaas Parlevliet tarafından, ana ürün olarak tütsülenmiş balık ile bir balık toptan...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play