Belçika, Lierneux
...2013 baharında Nicolas ve Mélissa Résimont tarafından kurulan Brasserie de la Lienne, Liège ve Lüksemburg illeri arasında, muhteşem Belçika Ardenleri'nin kalbinde yer alan bir mikro bira fabrikasıdır. Eski bir çiftlik evinde yer bulmuş, burada fermantasyon tankları yemliklerin yerini almış ve samanlık tadım salonuna dönüşmüştür. Lienne: Biranın ilk ürünü. Yüksek fermentasyonlu ve şişede yeniden...
Belçika, Purnode
...1858 yılında Martin BELOT tarafından kurulan La Brasserie du Bocq, günümüzde hala %100 ailevi olan nadir Belçika bira fabrikalarından biridir. Harika turistik bölge Condroz'un kalbinde yer alan bu dinamik işletme, yüksek fermantasyonlu biraların geleneksel üretim süreçlerine sadık kalmıştır ve şişede yeniden fermantasyon yapmaktadır. Bugün, Brasserie du Bocq'un altıncı nesli, geleceğe güvenle bakmaktadır. Şirketi daha iyi anlamak için bazı rakamlar: Ciro: 9.200.000 €; Yıllık üretim: 74.500 hektolitre; Çalışan sayısı: 45 kişi.
Belçika, Irchonwelz
La Brasserie des Géants, gelenek ile teknolojiyi birleştirerek, yüksek fermantasyonlu, zengin tatlara sahip biralar üretmektedir ve en sıkı kalite ve gıda hijyeni standartlarına uymaktadır. Bira çeşitleri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Biralarımız yalnızca kaliteli hammaddelerden (malt, şerbetçi otu, saf su ve maya) üretilmektedir. Tamamen doğaldır ve hiçbir katkı maddesi içermez. Şişede veya fıçıda yeniden fermantasyon, onlara %100 doğal bir gazlılık kazandırır.
Belçika, Lo-Reninge
Yerel malzemelerle mevsimlik biralar üretmek ve şişede fermantasyon yapmak: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play