Belçika, Seraing
... yapılmakta, bu da ürünlerimize el yapımı bir karakter kazandırıyor. Paketlenmiş ürünlerimiz için şunları oluşturduk: 5 orijinal cuberdon (yani ahududulu) veya meyveli (5 farklı tat: kavun, kiraz, menekşe, limon ve elma) içeren bir düzenek, 16 orijinal veya meyveli cuberdon içeren bir kutu (4 tat: limon, kiraz, menekşe ve elma).
Belçika, Halen
...Morren'in Meyve Fidanlığı ve Meyve Ticareti, size geniş bir elma, armut ve kiraz ağaçları yelpazesi ile kaliteli elmalar (Jonagored) sunmaktadır.
Belçika, Andenne
...Meyve waffle pazarında lideriz. Üretimin bir kısmını Belgian Frutti Waffles markası altında satıyoruz, geri kalanı ise büyük dağıtım markalarına yönlendiriliyor. Ürünlerimiz: kayısı waffle'ları, ananas waffle'ları, kiraz waffle'ları, krema waffle'ları, orman meyveleri waffle'ları, elma waffle'ları, erik waffle'ları, ruşeym waffle'ları.
Belçika, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre, aperitifler, klasik veya şekersiz reçeller (çilek, frambuaz, kayısı, böğürtlen, orman meyveleri, kiraz, yaban mersini, erik, ruşeym, kayısı, frenk üzümü, ananas, şeftali, incir,…) gibi el yapımı ürünler sunmaktadır; yaban mersini püresi, soğan reçeli, çay, şarap, şampanya ve köpüklü şarap.
Belçika, Boussu
CAPE FIORE, el yapımı parfümlü mumlar, aromatik yağlar için praline ve dekoratif talaşlar üretimi ile tanınan bir şirkettir. Sadece profesyonellere hizmet vermekteyiz. Koleksiyonumuzdan bazı parfümler: portakal tarçın, narenciye, fragolino, kırmızı meyveler, paçuli, Eden, menekşe, İngiliz bahçesi, deniz esintisi, kiraz reçeli, vanilya çiçeği, baharatlar ve odun,…...
Belçika, Genappe
...Philomène'nin Aperatifleri yalnızca el yapımı olarak geliştirilmekte ve üretilmektedir. Aperatifler: ağaç ve toprak çiçeklerinden yapılmaktadır, filtrasyon ve koruma tamamen doğaldır. Pékêts: meyveli (limon, kavun, orman çileği, mandalina, kayısı, elma, ahududu, kiraz, yaban mersini, muz tadı. Tüm ürünlerimiz taze meyvelerden yapılmaktadır), bitkisel (ısırgan, absinth, mahlep, gül, menekşe, lavanta,…), özel (spéculos, cuberdon ve çikolata). Çoklu meyve ve şuruplar: rosaline, mürver şurubu, kokulu asma şurubu. Jöleler ve şuruplar: armut, ahududu, trüf,…...
Belçika, Céroux Mousty
...kiraz, ahududu, kavun, yaban mersini, karpuz, yasemin, acı badem, hibiskus, orman çileği, çay, bergamot, limon otu, anason, mandalina, hindistancevizi, ruşeym, tarçın, nane. Dozaj, kullanımınıza göre uygulanmalıdır. Hangi karışımları ve baharatları tercih ettiğinize siz karar verirsiniz. Biz tat konusunda uzman üreticileriz. Tatları ülkeler ve mutfak alışkanlıklarına göre geliştiriyoruz. Sadece doğal...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play