Belçika, Mouscron
... 2005 yılında M.I.M.'deki tesisimize taşındıktan sonra Belçika'da toptan ve yarı toptan üretim ve dağıtım alanında gelişme fırsatı bulduk. Şiş kebap yapımında kullanacağımız etlerin lezzeti ve kalitesi konusunda son derece titiziz. Kırmızı etler, sığır, kuzu, dana ve domuz etleri dahil olmak üzere geniş bir et yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca foie gras da satıyoruz. Etlerimiz organik sertifikalıdır ve taze olarak ihraç edilmektedir.
Belçika, Fleurus
... işlemine katılma ve atölyelerimizi ziyaret etme imkânına sahiptir, böylece kemik çıkarma işlemini izleyebilir. Müşterilerimiz, ritüel kesim kurallarına uyulduğundan emin olabilirler. 20 kişilik bir ekibimiz var. Kemik çıkarma ekibi, günde yaklaşık 40.000 kg işleme kapasitesine sahiptir. Yaklaşık 1870 palet kapasitesine sahip bir dondurucumuz bulunmaktadır. Önceliklerimiz sığır, dana, kuzu ve tavuk etidir.
Belçika, Oostende
Meco nv, zanaatın sanatında öne çıkıyor. Bu, tamamen yeni kesim atölyemizde kendini gösteriyor. Burada, domuz, dana, kuzu ve sığır karkaslarını işliyoruz. Belirlenen kesim belgelerine dayanarak, kasaplarımız tüm parçaları ayırıp kesime hazır hale getiriyor. Böylece her bir et parçasını porsiyonlama veya parça satışı için hazırlıyoruz. Bu süreçte, isteklerinizi mümkün olduğunca dikkate aldığımızı...
Belçika, Mouscron
...Ets W.Strobbe, hem Flandre'de hem de Valon bölgesinde yetiştirme işletmelerine sahiptir, böylece birinci sınıf sığır teminini garanti eder: sığır, domuz, dana ve kuzu eti bazlı hazırlıklar. Ayrıca sığır, domuz, dana ve kuzu etinin tüm parçaları da mevcuttur. En sıkı gereksinimleri karşılayan kesim odası, birinci sınıf etler sunmamıza olanak tanır. Teklifimiz, yarım sığırın ön veya arka parçalarından, mümkün olan tüm et parçalarına kadar uzanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play