Belçika, Rotselaar
...Doğal mantar, meşe ağacının kabuğundan üretilmiştir. Doğal mantarlarımız çeşitli kalitelerde ve boyutlarda mevcuttur. Malzemeler: doğal mantar. Kişiselleştirme: mantarların hem üstüne hem de yanına bir logo ve/veya marka adı basma imkanı. Standart renkler için teslim süresi: 1 hafta. Kişiselleştirme: tasarımı vektör dosyası (Adobe Illustrator) olarak teslim edin.
Belçika, Rotselaar
...Malzeme: doğal, teknolojik, aglomere ve kolmateli mantarlar. Boyutlar: daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Belçika, Arlon
...Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki filmi korumanızı öneririz. Bunları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ila 4°C arasında, maksimum 3 gün saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Belçika, Fleurus
...1918 yılında kurulan, bira, şarap ve elma şarabı kapama uzmanıyız. Agglomerat mantar, doğal mantar, şarap mantarı, bira mantarı, elma şarabı mantarı ve teknik mantarlar üretiyoruz. Doğal veya tıkanmış mantarımız %100 doğaldır ve şarap için idealdir. Agglomerat mantar, elma şarabı kapama için idealdir. Ayrıca meyve şarapları ve şarap ürünleri üretimi için tüm ekipmanları sunuyoruz, örneğin meyve sıkma şişeleme, ayrıca museletler ve kapaklar. Maison Bouchons Leclercq, Fransa'da DIAM bouchage şirketinin tek temsilcisidir.
Belçika, BRUXELLES
Supersec, yaban ürünlerinin (doğal ve sürdürülebilir) veya organik olanların en iyisini, gıda algleri, mantarlar ve deniz ürünleri teması üzerine sunmaktadır. Bu, gastronomik restoranlar ve gurme marketler için yüksek kaliteli bir ürün yelpazesidir. Çok etkili olan kurutma, işlenmiş ürünlerin tadını ve besin maddelerini en iyi şekilde koruyan ve geri getiren bir işlemdir. Bu, özellikle hassas...
Belçika, Rochefort
...marine sosları, mayonez sosları, doğal ve yapay bağırsaklar, konserve domatesler ve mantarlar, milföy hamurları, alüminyum ve pvc tepsiler, kaplar, vakumlu torbalar, fileto, ipler ve iplikler, odun kömürü, temizlik ürünleri ve malzemeleri, kişisel hijyen, küçük ekipman ve et doğrama tahtalarının keskinleştirilmesi vb.
Jacquy Cange, peynir olgunlaştırma konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Bu geleneksel çalışmanın yanı sıra, Jacquy Cange, peynirlerin katı ve sıvı malzemelerle uyumunu sağlama konusunda da uzmanlaşmıştır; böylece şarap, bira, otlar, trüf gibi malzemelerle yaratıcı olgunlaştırmalar gerçekleştirebilmektedir. Mevcut peynir çeşitleri: doğal peynirler, biralar, mantarlar, kuru meyveler, şaraplar ve özel ürünler. Şirket ayrıca bir danışmanlık hizmeti sunmaktadır: bireylere ve hizmet kulüplerine konferanslar, restoranların servis personeline danışmanlık, ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play