Belçika, Huy
DRADIN ET FILS, alüminyum alaşımlarının özellikle magnezyum içerenlerin dökümünde uzmanlaşmış bir alüminyum dökümhanesidir. Sizinle birlikte alüminyum parçalarınızı üretiyoruz. Alüminyum parçaların tasarımı, alüminyum parça prototipleri ve alüminyum parçaların yüzey işlemleri. Alüminyum anodizasyonu (anodik oksidasyon): tam tesisimiz, satinaj veya parlatma gibi olası ön işlemleri, boyama süreçleri...
Belçika, Bruxelles
...Tenderstar TSE et yumuşatıcı, 140 mm × 300 mm boyutlarındaki et parçaları için elektrikli ve yarı otomatik bir yumuşatıcıdır. Bu sayede, manuel bir yumuşatıcıya kıyasla iş yükü azaltılırken ürün kalitesi artırılmaktadır. Bu elektrikli model ile etin türüne göre yumuşatma derecesi seçilebilir. Dönme tahtası sayesinde, et parçasını üzerine yerleştirmek yeterlidir; böylece bıçakların altına kolayca...
Belçika, Schaerbeek
... çeşitli malzemelerle doldurulmuş yumuşak mısır tortillaları. Enchiladas: Et veya peynirle doldurulmuş, sarılmış ve lezzetli bir sosla pişirilmiş tortillalar. Quesadillas: Peynir ve bazen diğer malzemelerle doldurulmuş, ardından katlanıp peynir eriyene kadar pişirilen tortillalar. Tostadas: Kızartılmış veya pişirilmiş, çıtır çıtır hale gelene kadar pişirilmiş tortillalar, fasulye, et, marul, peynir ve diğer malzemelerle süslenir. Chilaquiles: Kızartılmış veya pişirilmiş tortilla parçaları, salsa ile kaynatılır ve genellikle yumurta, peynir ve diğer yan yemeklerle servis edilir.
Belçika, Beringen
Sb-Trading (BVBA), 2016 yılında kurulan ve Belçika merkezli bir ticaret şirketidir. Şirket, içecekler, şekerlemeler ve tatlılar, süt tozları, etler ve diğer ürünler dahil olmak üzere, gıda ve gıda dışı hızlı tüketim mallarının (FMCG) dünya genelinde satışında uzmanlaşmıştır. Portföyümüzde, aşağıdaki gibi tanınmış markalardan ve çok talep gören ürünlerden oluşan geniş bir yelpaze bulunmaktadır: - ...
...Bu sulu et parçası, taze tavuk göğsü filetosundan yapılmıştır, yani sıkıştırılmış veya karıştırılmış tavuk eti değil, taze, doğal ettir. Bu parçalar, lezzetli ve yumuşak Maïski tavuk göğsünün iç kısmından kesilmiştir. Daha sonra bu fileto parçaları, seçilmiş mısır gevreğinden oluşan Maïski'nin lezzetli ve çıtır pane harcı ile pane edilir. Tarif önerisi: Maïski sarı kısır, portakal ve zeytinyağı...
Belçika, Herentals
...De Flexodos, dozlanması zor olan pompa ile taşınamayan ürünler için bir hacimsel toptan dolum makinesidir. Ürün, titreşimli kanaldan dozaj silindrine aktarılır. Dozaj silindiri dolduğunda, üst kısmı kapatılır ve alt kısmı açılır. Makine, mevcut bir ambalaj hattı ile mükemmel bir şekilde birleştirilebilir. 1 ila 6 hatlı makine olarak mevcuttur. Hız: dakikada 35 döngüye kadar Dozaj hacmi: 20 - 1.800 ml Uygulamalar: salata niçoise rendelenmiş peynir makarna ürünleri sebzeler et parçaları kuskus ve tabbouleh pirinç ...
Belçika, Maldegem
... çıkarmak için özenle iki ila sekiz hafta boyunca ustalıkla olgunlaştırılmaktadır. Meşe, kayın veya geuze ya da bourbon fıçılarından elde edilen odun parçaları üzerinde, rib parçaları açık mutfakta böylece ince bir değer kazanır. Peter, sadece bir et şefi olmanın ötesinde birisidir. Ürünler ve hazırlama teknikleri konusunda tutkulu olup, bu nedenle sadece satın alma ile sınırlı kalmamaktadır. Günümüzde kendi yetiştirdiği sebzeler, meyveler, otlar, tavuklar, domuzlar ve kuzu etleri sunmakta ve hazırlıklar için olağanüstü teknikler uygulanmaktadır.
Belçika, Oostende
Meco nv, zanaatın sanatında öne çıkıyor. Bu, tamamen yeni kesim atölyemizde kendini gösteriyor. Burada, domuz, dana, kuzu ve sığır karkaslarını işliyoruz. Belirlenen kesim belgelerine dayanarak, kasaplarımız tüm parçaları ayırıp kesime hazır hale getiriyor. Böylece her bir et parçasını porsiyonlama veya parça satışı için hazırlıyoruz. Bu süreçte, isteklerinizi mümkün olduğunca dikkate aldığımızı...
Belçika, Mouscron
...Ets W.Strobbe, hem Flandre'de hem de Valon bölgesinde yetiştirme işletmelerine sahiptir, böylece birinci sınıf sığır teminini garanti eder: sığır, domuz, dana ve kuzu eti bazlı hazırlıklar. Ayrıca sığır, domuz, dana ve kuzu etinin tüm parçaları da mevcuttur. En sıkı gereksinimleri karşılayan kesim odası, birinci sınıf etler sunmamıza olanak tanır. Teklifimiz, yarım sığırın ön veya arka parçalarından, mümkün olan tüm et parçalarına kadar uzanmaktadır.
Belçika, Jabbeke
Tam bir karkas mı, bir carré mi, minyonlar mı, yoksa tercihiniz kemiksiz ve yağı alınmış parçalar mı? Spiering, karın, kaburga, kuyruk, yanak, zincir zayıf, kalça veya tavşan parçaları mı? Usta kemikçimiz için hiç sorun değil. Geçerli bir otomatik kontrol sistemimiz olduğu için, siparişinizi kısa sürede işliyoruz. Çünkü et bizim işimiz!

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play