Belçika, Schaerbeek
...Mısır tortillaları, masa harina (mısır unu) ve su ile yapılan Meksika mutfağının temel bir unsurudur. Binlerce yıl boyunca, Aztekler ve Mayalar dönemine kadar uzanan Mesoamerikan kültürlerinde temel bir gıda olmuştur. Hazırlama süreci, kurutulmuş mısır tanelerinin alkali bir çözeltide, genellikle kireç suyunda ıslatılıp pişirildiği nixtamalizasyonu içerir. Bu süreç, mısırın besin değerini artırarak niasin gibi temel besin maddelerinin biyoyararlanımını artırır ve ayrıca tortillaların lezzetini ve dokusunu iyileştirir.
Belçika, Beringen
...MISIR GLUTEN UNU Kuru madde: %90 Ham protein: %60,0 Yağ: %02,5 Ham lif: %02,0 Nötr deterjan lifi: %12,6 Asidik deterjan lifi: %06,2 Kalsiyum: %04,5 Fosfor: %00,5 Toplam sindirilebilir besin: %83,0 Net enerji—Laktasyon: 84,1 Mcal/100 lbs...
Belçika, Roeselare
...soya, yulaf, mısır. Buğday unu ve buğday irmiği hala geleneksel yöntemlerle öğütülmektedir. Bu sayede lezzet ve aroma en iyi şekilde korunmaktadır. Tam tahıl unları (buğday, çavdar, spelt) bazı karışımlarda hala otantik değirmen taşlarında öğütülmektedir.
Belçika, Geel
El yapımı fırınlar ve endüstriyel bisküvi üreticileri için geniş ve lezzetli bir ürün yelpazesi üretiyoruz: beyaz ekmek unu, bisküvi unu, buğday kepeği, özel unlar ve karışımlar. Un ve un, buğday, çavdar, yulaf, mısır, pirinç ve arpa gibi birçok tahıl türünden yapılabilir. En yaygın kullanılan tahıl türü buğdaydır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play