Belçika, Mouscron
... beri faaliyet göstermektedir, ancak 2005 yılında M.I.M.'deki tesisimize taşındıktan sonra Belçika'da toptan ve yarı toptan üretim ve dağıtım alanında gelişme fırsatı bulduk. Şiş kebap yapımında kullanacağımız etlerin lezzeti ve kalitesi konusunda son derece titiziz. Kırmızı etler, sığır, kuzu, dana ve domuz etleri dahil olmak üzere geniş bir et yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca foie gras da satıyoruz. Etlerimiz organik sertifikalıdır ve taze olarak ihraç edilmektedir.
Belçika, Beringen
...Genellikle, en az bağ dokusuna sahip olan en yumuşak sığır etleri, hayvanın omurgası boyunca yer alan kesimlerdir çünkü bu kesimler en az iş yapar. Fileto veya bonfile (ismi de önerdiği gibi) bu tür bir kesimdir. Az veya hiç yağ ve bağ dokusu içermeyen fileto, tavada kızartma ve mangalda pişirme için biftekler veya sote için şeritler halinde kesilmek üzere en uygun olanıdır.
Belçika, Gent
...aradığınızı bulmanızı sağlayacak şekilde ürün yelpazemiz genişliyor. Et: klasiklerin geniş bir yelpazesi. Örneğin, İrlanda veya Brezilya sığır eti veya çeşitli domuz ürünlerini düşünün. Ama size daha fazlasını sunuyoruz. Her ay, özellikle restoranlar için özel olarak tasarlanmış bir yabancı hayvan türünü öne çıkarıyoruz. Kümes hayvanı ürünleri: evin spesiyalitesi. Yaban etleri: yaban sezonunda, en iyi yaban etlerinin çeşitli bir seçkisini sunuyoruz. Ürün yelpazemizde dondurulmuş ürünler de bulabilirsiniz.
Belçika, Maldegem
... çıkarmak için özenle iki ila sekiz hafta boyunca ustalıkla olgunlaştırılmaktadır. Meşe, kayın veya geuze ya da bourbon fıçılarından elde edilen odun parçaları üzerinde, rib parçaları açık mutfakta böylece ince bir değer kazanır. Peter, sadece bir et şefi olmanın ötesinde birisidir. Ürünler ve hazırlama teknikleri konusunda tutkulu olup, bu nedenle sadece satın alma ile sınırlı kalmamaktadır. Günümüzde kendi yetiştirdiği sebzeler, meyveler, otlar, tavuklar, domuzlar ve kuzu etleri sunmakta ve hazırlıklar için olağanüstü teknikler uygulanmaktadır.
Belçika, Geel
...Belçika grubu Sopraco, Avrupa'nın önde gelen et tedarikçilerinden biridir. Sopraco grubu, büyük dağıtım, perakende zincirleri, kasaplar ve restoranlar için özel et tedarik etmektedir: dana eti, sığır eti, domuz eti, keçi eti, av eti ve kümes hayvanları. Geniş et ürünleri yelpazesi, teknik parçalar ile birlikte, porsiyonlanmış, taze, dondurulmuş, işlenmiş veya pişirilmiş etleri ve koruyucu atmosfer altında ambalajlamayı içermektedir.
Belçika, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht, kendi mağazasına sahip bir et toptancısıdır. Bu sayede bireyler, etlerini toptan fiyatlarla doğrudan satın alabilirler. Ayrıca, nitelikli kasapların etleri ustalıkla kesip paketlediği kendi atölyemiz de bulunmaktadır. Seçenekler geniştir: kuzu eti, sığır eti, at eti, bizon eti, domuz eti, dana eti, av eti ve tavuk, bazı şarküteri spesiyaliteleri ve egzotik etler ile Yeni Zelanda kuzu eti gibi kaliteli dondurulmuş ürünlerin geniş bir assortmanı.
Belçika, Stembert
PG Vian, size devasa bir ürün yelpazesi sunuyor (binlerce ürün). Bu geniş yelpaze, müşterilerimizin taleplerine en iyi şekilde yanıt vermemizi sağlıyor. Böylece, PG Vian öncelikle ürün gruplarını keşfetmenizi öneriyor. Menüde, şarküteri, sığır, dana, domuz, tavuk, kuzu, yabancı et ve mevsimlik av etleri bulunuyor. Kaliteli ürünü seçtikten sonra, deneyimli iş gücümüz, eti istediğiniz hazırlama...
Bu arama terimi için popüler ülkeler