Belçika, Maldegem
... çıkarmak için özenle iki ila sekiz hafta boyunca ustalıkla olgunlaştırılmaktadır. Meşe, kayın veya geuze ya da bourbon fıçılarından elde edilen odun parçaları üzerinde, rib parçaları açık mutfakta böylece ince bir değer kazanır. Peter, sadece bir et şefi olmanın ötesinde birisidir. Ürünler ve hazırlama teknikleri konusunda tutkulu olup, bu nedenle sadece satın alma ile sınırlı kalmamaktadır. Günümüzde kendi yetiştirdiği sebzeler, meyveler, otlar, tavuklar, domuzlar ve kuzu etleri sunmakta ve hazırlıklar için olağanüstü teknikler uygulanmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play