Belçika, Rumst
...geleneksel kızartmaya benzer çıtır bir doku oluşturur, ancak minimum yağ ile. Bu teknoloji, yağ ve kalori alımını azaltarak daha sağlıklı yemekler yemenizi sağlar, lezzet ve dokuyu korur. - Dokunmatik Sensör Kontrolü – Dijital dokunmatik sensör ile bu hava fritözü, zaman, sıcaklık ayarlarını ve pişirme fonksiyonlarını seçmek için modern ve kullanımı kolay bir arayüz sunar. Dokunmatik ekran, hassas, tek...
Belçika, Anderlecht
...Yenilikçi Tasarım: KAPPA LOGIUDICE FORNI Zemin Fırını, Logiudice buharlı fırınlarının ana özellikleri olan homojenlik ve pişirme kalitesini korurken, halka tüplerle donatılmıştır. Yenilikçi tasarımı, günümüz kullanıcılarının kompaktlık ve esneklik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yüksek Performans: 4 kat ve 16 ağzı ile bu fırın, 23.85m²'lik cömert bir pişirme alanı sunarak, dar bir alanda büyük...
Belçika, Wingene
...Pişirme uygulamaları için metabolizma ve mikrobiyom dostu çözünür lif. Kalorileri azaltmak için şeker yerine kullanılabilir (şekerin kalorilerinin %75'ini içerir). Hacim, doku, ağızda his ve koruyucu özellikler sağlayabilir, bu nedenle genellikle şeker, nişasta ve/veya yağ yerine kullanılır. Sıklıkla gıda ürünlerine lif içeriği eklemek için kullanılır. Polidekstroz bir tatlandırıcı değildir...
Belçika, Awirs-Flemalle
...Soya yağı, dünyada en yaygın bitkisel yağlardan biridir. Birçok ülkede yetiştirilmekte olup, örneğin ABD'de en çok tüketilen yağdır. Pişirme için kullanılabilir, ancak 150°C'yi aştığımızda yağ hızla bozulduğundan, kızartmada daha az tercih edilir. Yağını çıkarmak için tohumların preslenmesiyle elde edilen tortular da yeniden kullanılmakta, özellikle hayvan beslenmesi alanında...
Belçika, Lodelinsart (charleroi)
...DÜZ ÇELİK PİŞİRME PLAKASI (KALINLIK 10 MM) • Tamamen paslanmaz çelik yapı • Çıkarılabilir yağ çekmecesi • 50°C ile 300°C arasında ayarlanabilir termostat • Çalışma gösterge lambaları • Kaymaz ayaklar...
Belçika, Marchienne Au Pont
...La Martin’ s Cook, Belçika'nın Bouffioulx kentindeki seramik ustalarının geleneksel teknikleriyle el yapımı olarak üretilen bir taş pişirme kabıdır. Diyetik ve lezzetli Yağ kullanmadan yapılan diyetik bir pişirme yöntemidir. Gerçekten de, yiyeceklerin doğal yağları ve etlerin, balıkların, kümes hayvanlarının suyu ile sebzelerin suyu ve nem ile etkileşimi oldukça yeterlidir. "Martin’s Cook", tüm...
Belçika, Mont-Saint-Guibert
... ile gerçekleştirilir ve daha sonra çözücü ekstraksiyon tesisinde geri kazanılır. Kabuk Soyma Yağ çıkarma tesisleri, çıkarılan yağın yanı sıra katı bir bitmiş ürün üretir; bu ürün (kek veya un) genellikle hayvan yemi tarifleri için önemli bir bileşen olarak kullanılır. Unun hedefine bağlı olarak, protein içeriğinin genellikle artırılması ve lif içeriğinin minimize edilmesi gerekir. Bu tür...
Belçika, Zwijndrecht
...pişirme süreci son derece hijyeniktir. CBP Ekmek kalıbı, daha hızlı bir mayalanma ve eşit sıcaklık dağılımı garanti eder; böylece yumuşak içi ve çıtır kabuğu olan fırından yeni çıkmış bir ekmeğin tadını çıkarabilirsiniz. Yüksek teknolojili plastik kalıpların avantajları - Yapışmaz, az veya hiç yağ gerektirmez - Bulaşık makinesinde yıkanabilir - Çok fonksiyonlu kullanım: buzdolabı, fırın, derin dondurucu - Hijyenik, oksidasyon mümkün değil - Mükemmel pişirme sonuçları...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play